Skip to content
Upcoming

END. komt met een exclusieve colorway voor de New Balance 878

15 oktober 2019 12:00
END. komt met een exclusieve colorway voor de New Balance 878

Eerder zagen we al dat retailer size? een exclusieve, kleurrijke colorway uitbracht op het New Balance 878 model. Nu komt een andere retailer, namelijk END. met een nieuwe exclusieve colorway voor hetzelfde model. Het gaat om de END. x New Balance 878 ‘Grey Gull’.

In 1906 werd het merk New Balance opgericht door William J. Riley. William is een Ierse immigrant die woonde in Boston, Massachusetts. Er gaan geruchten rond dat hij zich liet inspireren doordat hij kippen in zijn achtertuin liet rondscharrelen. Hij werd gefascineerd door hoe de kippen zo perfect in balans waren op hun driepuntige poten. Hierdoor creëerde hij een sneaker met een flexibele boogondersteuning met drie verschillende steunpunten.

Tegenwoordig is New Balance een multinationale onderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Boston. Tegenwoordig wordt het merk geleid onder Jim Davis. New Balance maakt een overvloed aan sneakers en kleding. Vele producten zijn specifiek voor sporten zoals voetbal, cricket, basketbal en wielrennen.

END. x New Balance 878 ‘Grey Gull’ | Details

Het New Balance 878 model is een minder bekende hardloopschoen uit de jaren ’90 dan andere modellen. Deze sneaker duikt met zijn trendy look en zomerse kleuren zo in het heden.

Het model wordt verhoogd door luxe leer en suède. Ook worden deze materialen verwerkt in simpele en felle kleuren. Zo kan je zien dat het model voornamelijk beschikt over een grijze/zwarte basis. Het kenmerkende logo op de zijkant beschikt over een felgele kleur met rode outlining. Ook de tong is geel met hierop New Balance 878 branding. Daarnaast is de insole ook geel met hierop END. branding. De sneaker wordt afgewerkt met een kenmerkende ABZORB demping. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel bij elke stap, of je nu de kust verkent of verder landinwaarts gaat.

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de END. x New Balance 878 ‘Grey Gull’ door middel van een raffle via END. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €119,- en de raffle gaat dicht op 19 oktober 2019. Scroll naar beneden voor prachtige foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste sneaker nieuws.

End X New Balance CM878 'Grey Gull'

CM878EN · Prijs vanaf €499,-

Naar alle aanbieders

END. x New Balance
END. x New Balance
END. x New Balance
Images by END.