Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Graffiti’

17 augustus 2022 09:35
Eerste beelden Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Graffiti’

De eerste beelden van de Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Graffiti’ zijn opgedoken. De Air Force 1 Mid kreeg eerder dit jaar al een Off-White make-over en nu brengt het merk graffiti art naar het silhouet. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paartje in 2022 verwachten.

De langdurige samenwerking tussen Nike en Off-White krijgt er een nieuwe sneaker bij. Virgil Abloh, oprichter van Off-White, overleed eind november 2021. Men dacht dat dit dan ook het einde was van de designs van Nike en Off-White, maar het lijkt erop dat er nog een aantal designs klaar lagen.

Zo kwamen er recent colorways van de Air Jordan 2 Low uit en kreeg de Air Force 1 Mid een ‘Black‘ en ‘White‘ colorway. Nu verschijnt er misschien een ‘Graffiti’ colorway van de Air Force 1 Mid. Ook deze variant heeft de spikes op de buitenzool gekregen, net als zijn voorgangers. Een opvallend detail zijn de graffitiletters op het middenpaneel.

De sneaker kleurt wit en heeft een leren upper. Op de buitenzool zijn witte spikes geplaatst die het paartje een unieke look geven. Ook is de Air Unit zichtbaar in de Air Force 1 Mid, deze kleurt hier oranje. Over de wreef is een strap geplaatst. De graffiti-print kleurt blauw met groen. Op de print zien we een aardbol met daarnaast ‘Off-White’ in sierlijke letters gezet.

De bekende Off-White tag is aan het veterpand gehangen en maakt de sneaker compleet. De Air Force Mid heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten, mocht de sneaker geen sample zijn. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Graffiti'
Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Graffiti'
Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Graffiti'