Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 2 Retro ‘Black Cement’

21 september 2023 18:02
Where to cop: Air Jordan 2 Retro ‘Black Cement’

In 2023 markeert de Air Jordan 3 zijn 35e verjaardag, en om dit jubileum te vieren, heeft Jordan Brand besloten om enkele van de meest iconische kleurstellingen van dit silhouet over te brengen naar andere retros. Een opvallende release in dit jubileumjaar is de Air Jordan 2 ‘Black Cement’. Zet 23 september 2023 in je agenda, want dan zal de sneaker gaan droppen.

De Air Jordan 2 ‘Black Cement’ zal beschikbaar zijn in diverse maten, inclusief family sizing. Hierdoor kun je deze sneaker matchen met je hele gezin! Hier vind je alle informatie over de release.

Air Jordan 2 Retro ‘Black Cement’ | DR8884-001

Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 2 haalt zijn kleureninspiratie uit de iconische Air Jordan 3 ‘Black Cement’. Opmerkelijk is echter dat het kenmerkende olifantenprintpatroon niet aanwezig is op dit silhouet.

Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'
Nike
Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'

Het ontwerp blijft trouw aan de kleuren uit 1987. De sneaker komt met een vertrouwd zwart bovenwerk van getrommeld leer. Bovendien zijn er accenten van ‘Cement Grey’ aangebracht op de overlays, langs de tong en de hiel.

Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'
Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'

Het ontwerp bevat ook enkele vintage elementen, waaronder een ‘Sail’ tussenzool voor een verouderde look. Als laatste zijn er ‘University Red’ accenten verspreid over het hele design, zoals bijvoorbeeld te zien is op de branding op de tong en inlegzolen.

Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'
Air Jordan 2 Retro 'Black Cement'

Where to cop?

Op 23 september 2023 om 09:00 uur ’s ochtends zal de Air Jordan 2 ‘Black Cement’ verkrijgbaar zijn bij verschillende shops. Hier volgt een handig lijstje van de winkels waar je deze sneakers kunt scoren. We hebben ook details toegevoegd over de beschikbare kindermaten.

Houd er wel rekening mee dat sommige winkels werken met een raffle om de aankoop mogelijk te maken. Schrijf jezelf dus snel in voordat de loting sluit!

Als je nieuwsgierig bent naar andere aankomende drops, kun je onze Sneakerjagers releasekalender raadplegen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date