Skip to content
Where to Cop

Where to cop: J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’

21 september 2023 13:31
Where to cop: J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’

Nike breidt de samenwerking met J Balvin uit. De Colombiaanse reggaetonartiest heeft in het verleden al verschillende sneakers uitgebracht met Nike, waaronder de Air Jordan 1 High en de Air Jordan 2. Voor de volgende samenwerking, krijgt de Air Jordan 3 een kleurrijke make-over. De J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’ dropt op 23 september 2023 bij verschillende retailers.

Bekijk hier het volledige overzicht van de retailers waar je de sneaker kunt krijgen.

J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’ l FN0344-901

Artiest J Balvin, bekend van nummers als ‘Mi Gente’, ‘Loco Contigo’ en ‘Bum Bum Tam Tam’, bracht in 2020 zijn eerste sneaker uit in samenwerking met Nike. De J Balvin x Air Jordan Retro High kwam in een opvallende en kleurrijke colorway. J Balvin staat bekend om zijn kleurrijke stijl en dit is ook terug te zien in de opkomende Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’.

J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'
Nike
J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'

De J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset‘ heeft een zomerse look. Het bovenwerk heeft een gebroken witte tint. Gele details op de tong en op het veterpand geven de sneaker een frisse touch. Elementen op de hiel en op de middenzool hebben een kleurrijk ombre-effect.

J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'
J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'

De mudguard en de hiel komt met de welbekende ‘elephant’ print, een kenmerkend element van de Air Jordan 3. Op de tong is het Jumpman logo geplaatst en op de hiel verschijnt het Nike Air logo. Op de rechterschoen verschijnt het J Balvin logo, gekenmerkt door de smiley met bliksemschichten. De translucent buitenzool geeft het paar een moderne look.

J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'
J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'

De gele details verschijnen over het gehele silhouet. De overlays komen met gele omlijningen, wat de sneaker een unieke touch geeft. De J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’ dropt in regular, TD en PS sizing, dus het hele gezin kan de release coppen!

Where to cop

De J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’ dropt op 23 september 2023 om stipt 09:00 uur. De sneaker is bij verschillende retailers te verkrijgen. Bekijk het volledige overzicht van de retailers hieronder.

Daarnaast is het paar via verschillende raffles te verkrijgen. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend, dus schrijf je snel in om kans te maken op het paar. Mocht je de release toch gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release verschijnen.

Vergeet niet de wekker te zetten voor aanstaande zaterdag! Bekijk alle verwachte releases in de Sneakerjagers releasekalender en mis geen enkele drop!