Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Concepts x New Balance 998

7 juli 2023 14:33
Een eerste blik op de Concepts x New Balance 998

Concepts en New Balance bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe colorway van de 998. Het duo heeft eerder al indruk gemaakt met hun creatieve samenwerkingen, waaronder de 992 en 57/40, die beide in 2021 een enorm succes waren.

Met de Concepts x New Balance 998 laten ze opnieuw hun creativiteit de vrije loop. Deze nieuwe colorway belooft een unieke en opvallende toevoeging te zijn aan de collectie. Het bovenwerk bevat een geperforeerde leren basis en glad suède overlays. Magenta tinten zijn te zien op de middenvoet, mudguard, de tong en de hiel overlays. Gouden accenten benadrukken de TPU-oogjes en hielkap, terwijl roze details te vinden zijn op het ‘N’ logo en de tussenzool.

Dit paar wordt naar een hoger niveau getild door reflecterende accenten op de neus en hiel. Op de tong is het New Balance logo geborduurd, terwijl het Concepts-logo op de inlegzolen is gedrukt. Als laatste wordt de sneaker afgemaakt met een zwarte rubberen buitenzool en een extra set veters.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend is, terwijl we wachten kunnen we alvast een blik werpen op de eerste beelden hieronder! Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor verdere updates over de nieuwe samenwerking tussen Concepts en New Balance.

Concepts x New Balance 998
Concepts x New Balance 998