Skip to content
Upcoming

De Disney x adidas collectie is nu verkrijgbaar

25 juni 2020 15:37
De Disney x adidas collectie is nu verkrijgbaar

Disney en adidas hebben al een rijke geschiedenis in het maken van kleding en sneakers. Zo hadden de twee eerder dit jaar Mickey Mouse al toegevoegd op de adidas Stan Smith en Superstar. Nu een paar maanden later staat er alweer een nieuwe collectie voor de deur die jij NU al kan scoren bij adidas!

Disney

Disney is opgericht op 16 oktober 1923 door Walt Disney en zijn broer Roy Oliver Disney. Zij waren begonnen als The Disney Brothers Studio. Tot op 6 februari 1986 heeft het bedrijf zo geheten en is toen veranderd naar de huidige naam. een van de meest succesvolle onderdelen van de studio is Walt Disney Animation Studio’s. Uit deze studio zijn de klassieke en traditionele animatiefilms gekomen zoals Sneeuwwitje, Bambi en The Lion King.

Disney x adidas Collectie

De Disney x adidas collectie bevat een weid assortiment aan sneaker, kleding en accessoires. Het grootste deel van de items is voor kinderen, maar er zijn ook een paar items die gemaakt zijn voor volwassenen. Zo heeft de 3mc slip-on en de Nizza een Goofy make over gekregen. Ook zijn de Star Wars x adidas UltraBOOST nog steeds verkrijgbaar. De sneaker voor kinderen hebben make-overs gekregen met illustraties van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Star Wars, Frozen en Spiderman. De kleding verschild van shirts, broeken en gehele trainingspakken. Ook hier zijn verschillende illustraties te zien. De collectie wordt afgerond door rugtassen zowel voor jongens als voor meisjes.

De gehele Disney x adidas collectie is nu verkrijgbaar bij adidas.nl. Wacht niet te lang voordat veel van de collectie al weg is!


Disney x adidas
Disney x adidas
Disney x adidas
Disney x adidas