Skip to content
Newsfeed

Dime en adidas brengen tennis en skateboarden samen in volgende campagne

27 juni 2024 14:14
Dime en adidas brengen tennis en skateboarden samen in volgende campagne

Skatemerk Dime komt opnieuw samen met adidas en onthult een Stan Smith en een Adilette Ayoon slide. In de campagne is oud-tennisser en het gezicht achter de sneaker Stan Smith te zien, maar ook producer Darude, bekend van het nummer ‘Sandstorm’, speelt (om een of andere reden) in deze minuut durende video een komische rol.

Lees hier alles over de Dime x adidas collab die op 1 juli 2024 verschijnt.

Dime x adidas

Het Canadese skatemerk komt opnieuw samen met adidas. Na het succes van Dime x adidas ADI2000 release eerder dit jaar, komt het duo nu met een wavy adidas Stan Smith die de werelden van tennis en sakteboarden perfect combineren. Naast een adidas Stan Smith komt het duo ook met een Adilette Ayoon Slide.

Beeld Dime
Dime x adidas

De adidas Stan Smith heeft een strak en ingetogen design. De sneaker blijft dicht bij de klassieke release uit 1965 en gebruikt dezelfde kleuren als de OG Stan Smith – wit en groen. Een opvallende twist op de sneaker, zijn de golvende lijnen die over het silhouet geplaatst zijn.

De sneaker gebruikt hoogwaardig, glimmend leer. Op de tong is het gezicht van Stan Smith vervangen door een vervreemd beeld van een Jezus schilderij. Op de hiel is het Dime logo in het goud geplaatst. De Adilette Ayoon slide verschijnt in de colorways ‘Brown’ en ‘Black’.

Maar laten we het nu even over de campagne hebben, want die is nogal wat. De campagne begint met Stan Smith, de oud-tennisser en brein achter de sneaker. In de clip geeft hij commentaar op een tennismatch waarin Darude het opneemt tegen skateboarder Nora Vasconcellos. En oja, de tennisrackets zijn vervangen door skateboards.

Naast de getoonde colorway dropt er ook een zwarte adidas Stan Smith. Deze sneaker gebruikt gouden details, in plaats van groene en heeft een bordeauxrode hieltab.

Dime x adidas

De Dime x adidas collab wordt op 1 juli 2024 bij adidas verwacht. Bekijk enkele beelden uit de campagne hieronder en mis deze release niet!

Dime x adidas Stan Smith