Skip to content
Watch

De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 31 met Eljero Elia

7 juni 2024 16:00
De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 31 met Eljero Elia

Op vrijdag 7 juni 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Tim & Tom Sneaker Podcast online. In de volgende aflevering is voormalig voetbalspeler Eljero Elia te gast. Bekijk de aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met de Tim & Tom Sneaker Podcast. In de podcast houdt het duo je up-to-date over de laatste releases, interessantste verhalen uit de sneaker community en delen ze persoonlijke anekdotes.

Eljero Elia Sneakerjagers
Foto’s Sneakerjagers

Elke aflevering worden er gasten uitgenodigd die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de wereld van sneakers. Mocht je de vorige afleveringen met Patta en Jay-Jay Boske gemist hebben, check dan snel het Sneakerjagers YouTubekanaal.

Eljero Elia Sneakerjagers

De volgende aflevering is voormalig voetbalspeler voor het Nederlands elftal Eljero George Rinaldo Elia, beter bekend als Eljero Elia, te gast.

Eljero Elia

Eljero (@eljeroelia) was vanaf jonge leeftijd al op het voetbalveld te zien. Op negenjarige leeftijd werd hij in de jeugdopleiding van ADO Den Haag opgenomen. In 2005 begon zijn professionele voetbalcarrière bij de Den Haagse club.

Eljero Elia Sneakerjagers

Na drie seizoenen gespeeld te hebben als middenvelder, maakte hij zijn transfer naar FC Twente waar hij in 2008 zijn debuut maakte in de UEFA Champions League.

Eljero Elia Sneakerjagers

In zijn carrière heeft Eljero voor een hoop clubs gespeeld; van Juventus tot aan Feyenoord en FC Utrecht. In 2009 speelde hij onder leiding van Bert van Marwijk voor het eerst voor het Nederlandse team tijdens een wedstrijd in Italië en nog geen jaar later speelde hij in de WK-finale tegen Spanje, waar hij in de 71e minuut Dirk Kuyt verving.

Na een carrière van ruim 18 jaar, kondigde Eljero in 2023 het einde van zijn voetballoopbaan aan. Hij speelde zijn laatste seizoen bij ADO Den Haag – de plek waar het allemaal begon.

Naast zijn indrukwekkende voetbalcarrière, is Eljero ook investeerder, entrepreneur en is hij recent zijn dj-carrière gestart. Hij heeft oog voor fashion en is niet bang om risico’s te nemen in zijn outfits.

In een fully Denim Tears outfit gecombineerd met de Dior x Air Jordan 1 High schuift hij aan bij Tim en Tom.

Eljero Elia Sneakerjagers
Eljero Elia Sneakerjagers

In de aflevering vertelt hij over de hoogtepunten uit zijn voetbalcarrière, de domste uitgaven die hij gedaan heeft en welke journalisten hij liever vermijdt.

Volgende aflevering

De Tim en Tom Sneaker Podcast met Eljero Elia is vanaf vrijdag 7 juni 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

Eljero Elia Sneakerjagers