Skip to content
Watch

De Tim en Tom Sneaker Podcast – met Jay-Jay Boske

24 mei 2024 16:10
De Tim en Tom Sneaker Podcast – met Jay-Jay Boske

Op vrijdag 24 mei 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Tim & Tom Sneaker Podcast online. In de volgende aflevering is presentator, ondernemer en ex-rugbyspeler Jay-Jay Boske te gast. Bekijk de aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met de Tim & Tom Sneaker Podcast (voorheen de Grote Tim & Tom Sneaker Show). In de podcast houdt het duo je up-to-date over de laatste releases, interessantste verhalen uit de sneaker community en delen ze persoonlijke anekdotes.

De Grote Tim & Tom Sneaker Podcast
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke aflevering worden er gasten uitgenodigd die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de wereld van sneakers. In de volgende aflevering gaan kom Jay-Jay Boske langs het duo.

Ja-Jay Boske

De Grote Tim en Tom Sneaker Podcast

Jay-Jay Boske (@jayjayboske) is een ware duizendpoot. Op 18-jarige leeftijd vertrok Jay-Jay naar Newcastle om zijn professionele rugby carrière te vervolgen. Wegens een blessure aan zijn enkels, moest hij stoppen met de sport en focuste hij zich op andere projecten.

Hij startte als presentator bij de BNN University. Kort daarna maakte hij de overstap naar Veronica en later naar RTL. Naast het presenteren en het participeren in programma’s als Expeditie Robinson (twee keer), startte hij in 2016 online lifestylemerk DAY1 & WTFinance.

De Grote Tim en Tom Sneaker Podcast

Media- en productiebedrijf DAY1 is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste lifestyle brands voor mannen. Met DAY1 focust Jay-Jay zich op lifestyle, sport, finance en sneakers. In de aflevering van de Grote Tim en Tom Sneaker Podcast vertelt Jay-Jay hoe zijn passie voor “dure” dingen is ontstaan, welke sneaker releases hij tof vindt en hoe hij terugkijkt op zijn deelnames aan Expeditie Robinson.

Volgende aflevering

De Tim en Tom Sneaker Podcast met Jay-Jay Boske is vanaf vrijdag 24 mei 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

De Grote Tim en Tom Sneaker Podcast