Skip to content
Newsfeed

Street culture festival Off The Tracks viert eerste editie in Utrecht

4 juli 2024 14:00
Street culture festival Off The Tracks viert eerste editie in Utrecht

Op 13 juli 2024 vindt de eerste editie van het street culture festival Off The Tracks plaats in hartje Utrecht. Van 13:00 uur tot 23:00 uur kun je (gratis) genieten van live performances, urban sports activiteiten, panel talks en goed eten. Ook Sneakerjagers zal aanwezig zijn.

Off The Tracks

Street culture festival Off The Tracks maakt dit jaar zijn debuut. Het festival brengt de grootste talenten in en rondom Utrecht samen: van streetdance en hiphop acts, tot BMX, graffiti en skateboarden – alles op een plek. Off The Racks biedt een podium voor elke aanwezigen, ongeacht je niveau, leeftijd of interesse.

Off The Tracks

Ontdek nieuwe sporten en laat je inspireren door alles wat het festival je te bieden heeft. Het gratis event komt met een indrukwekkend programma, inclusief Olympische talenten die hun skills tonen knowledge delen.

De mainstage van Off The Tracks wordt gehost door de Utrechtse HipHop crew en geeft podium aan hiphop acts uit het hele land.

Josbros
Jodbros l Beeld Off The Tracks

Artiesten als Josbros, Nelcon, Stropstrikkers, Duimalot en meer vullen de line-up. Ook skateboarder Matias Dell Olio zal voor zijn vertrek naar Parijs voor de Olympische Spelen langskomen op het festival.

Naast alle acts, panel talks, live shows en workshops vind je op het terrein ook een hoop stands waar je streetfood en non-alcoholische drankjes kunt krijgen.

Sneakerjagers zal ook aanwezig zijn en komt met een speciale editie van de Tim en Tom Sneaker Podcast dat live op het festival opgenomen zal worden. De gasten houden we voor nu nog even geheim, maar geloof ons, dit wil je niet missen!

Of je nu groots fan bent van urban sports en street culture of gewoon nieuwsgierig naar wat de stad Utrecht je te bieden heeft, festival Off The Tracks heeft voor ieder wat wils.

Houd het Instagram-account @offthertacksutrecht in de gaten voor updates rondom het programma.

  • Off The Tracks – Jaarbeursplein en Stadsplateau Utrecht
  • Zaterdag 13 juli 2024 – 13:00 tot 23:00 uur
  • Gratis entree