Skip to content
Watch

De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 32 met Eben Badu

21 juni 2024 16:03
De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 32 met Eben Badu

Vrijdag 21 juni 2024 verschijnt er weer een nieuwe aflevering van de Tim & Tom Sneaker Podcast. In de volgende aflevering is Eben Badu, co-founder van streetwearlabel The New Originals, te gast. Bekijk de aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met de Tim & Tom Sneaker Podcast. In de podcast houdt het duo je up-to-date over de laatste releases, interessantste verhalen uit de sneaker community en delen ze persoonlijke ervaringen.

De Tim en Tom Sneaker Podcast
Foto’s Sneakerjagers

Dit doet het duo niet alleen. Elke aflevering wordt er een gast uitgenodigd die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de wereld van sneakers en fashion. Mocht je de vorige afleveringen met Patta, Jay-Jay Boske of Eljero Elia gemist hebben, check dan snel het Sneakerjagers YouTubekanaal.

In de volgende aflevering schuift Eben Badu aan.

Eben Badu

Eben Badu (@ebenbadu) is co-founder van het Amsterdamse label The New Originals. Het merk begon in 2011 als een hechte groep vrienden die een blog bijhielden om hun interesses op het gebied van mode, design en muziek te delen. In 2015 werd The New Originals (TNO) officieel opgericht door Rizky Lasahido, Maru Asmellash en Eben Badu.

In de afgelopen negen jaar is het hard gegaan met het merk bekend van de ‘Creatives are the new Atlhetes’ quote. Ondanks de populariteit van deze slogan, is het dit niet het officiële motto van TNO. De slogan ‘Think out of the Box’ omvat alles waar het label voorstaat. Tevens dient deze slogan als inspiratiebron van het 9-dot logo.

De Tim en Tom Sneaker Podcast

Het bereik van The New Originals reikt verder dan enkel kleding. Het merk is diepgeworteld in het culturele landschap van Amsterdam en focust zich op disciplines als kunst, mode en muziek met events als het SMIB x TNO Fest.

Van chaos op de Zeedijk voor de Koningsdag sweaters tot aan pop-ups in Londen en Parijs – The New Originals is een merk om in de gaten te houden.

De Tim en Tom Sneaker Podcast

In de volgende aflevering vertelt Eben Badu hoe je relevant blijft als merk en deelt hij zijn ervaringen op de Zeedijk.

Volgende aflevering

De Tim en Tom Sneaker Podcast met Eben Badu is vanaf vrijdag 21 juni 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

De Tim en Tom Sneaker Podcast