Skip to content
Upcoming

De opvallende Nike Air Max 97 ‘Blue Hero’ heeft een releasedatum

25 september 2018 13:50
De opvallende Nike Air Max 97 ‘Blue Hero’ heeft een releasedatum

2018 is het jaar van velen releases, waaronder ook velen verschillende colorways van de Air Max 97 zijn gereleased. Een van de nieuwe looks waar Nike zich op heeft geëxperimenteerd is het logo op verschillende manieren vorm te geven. We hebben veel all-over grafische printen gezien.

Een model waarbij we deze ontwerpen veel op hebben gezien is bij de Air Max 97. Nu komt er een nieuwe Air Max 97 in een opvallende blauwe colorway! Op de middenvoet, hiel en tong is het logo van Nike terug te vinden. Op het bovenwerk beschikt een band met daarop ´Air Max´. Normaal gesproken zou de zool wit of zwart zijn maar bij deze colorway beschikt de zool ook over de fel blauwe kleur. De Nike Air Max 97 sneaker is een vernieuwde versie van het originele design met een constructie van mesh, leer en synthetisch materiaal voor een lichter gevoel en een strakkere look.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ‘Blue Hero’

Releasedatum: 19 November 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Blue Hero-White-Black-Varsity Red
Stylecode: 312834-401