Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max TL 2.5 keert terug in 2025

22 juni 2024 07:29
De Nike Air Max TL 2.5 keert terug in 2025

Nike brengt een iconisch silhouet terug. Tijdens de Nike SNKRS Live Showcase werd het Nike Air Max TL 2.5 silhouet getoond. Het silhouet verscheen eerder dit jaar al in een samenwerking met Comme des Garçons. Nu zien we twee nieuwe colorways van de sneaker die in 2025 zullen droppen.

Het lijkt het jaar van de retro’s te zijn. Nike brengt de ene klassieker na de ander terug, waaronder de recent gereleasede Nike Air Force 1 Low ‘Linen’, Air 180 ‘Ultramarine’ en Clogposite. De Nike Air Max TL 2.5 voegt zich toe aan dit rijtje. Het retro silhouet verschijnt in twee, kleurrijke colorways.

De Air Max TL 2.5 is een opvallend silhouet uit de jaren 2000. Het model is onderdeel van de ‘Total’ Air Max sneakers lijn, die in de jaren 90 startte. Het Air Max TL 2.5 heeft een dynamisch design, evenals de andere sneakers uit die tijd.

Het silhouet haalt inspiratie uit de Air Max 97 en gebruikt dezelfde golvende overlays. Het model verschijnt in een zwart met groene colorway en een wit-rode. Het bovenwerk is van ademend mesh. Leren overlays geven de sneaker stevigheid en een dynamische look, evenals de Air unit die van de neus tot de hiel loopt.

Het is nog niet bekend wanneer de Nike Air Max TL 2.5 zal gaan releasen. Wel kunnen we het model in 2025 verwachten. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Ben je benieuwd naar meer sneakers uit Nike SNKRS Live Showcase? Check dan: Nike toont sneaker line-up tijdens SNKRS Showcase >>

Nike Air Max TL 2.5
Nike Air Max TL 2.5
Nike Air Max TL 2.5