Skip to content
Newsfeed

Nike toont sneaker line-up tijdens SNKRS Showcase

21 juni 2024 11:59
Nike toont sneaker line-up tijdens SNKRS Showcase

Afgelopen week vond de tweede Nike SNKRS Showcase plaats in Parijs. Tijdens de Nike SNKRS Live werden ruim dertig sneakers en kledingstukken getoond die we in de komende maanden kunnen verwachten, waaronder de Air Max SNDR, Air Flightposite, Air Zoom Spiridon en de iconische Air Force 1 ‘Escape’ uit 2005.

Nike SNKRS Showcase

Nike heeft grote plannen voor dit jaar (en het jaar daarop). Op 20 juni 2024 werden de verwachte sneaker releases voor de komende seizoenen getoond tijdens de Nike SNKRS Showcase. Eerder dit jaar toonde Nike enkele releases die we voor 2024 konden verwachten, waaronder de Nike Air 180 en de Clogposite.

Nike Air Max SNDR Gore Tex
Beelden Nike
Nike T90

Nu kunnen we verheugen op een tweede ronde. De line-up bestaat uit ruim dertig silhouetten, waaronder de Air Flightposite, Air Foamposite One, aangepaste versies van de Air Zoom Spiridon en een Gore-Tex® variant van de Nike Air Max SNDR. Ook komt de Total 90 III SP voetbalschoen terug, met lifestyle aanpassingen.

Nike Air Max TL 2.5

Daarnaast maakt de Air Max TL 2.5 zijn comeback. Het silhouet uit de jaren 2000 heeft een sportieve uitstraling en deelt elementen van silhouetten als de Air Max 97. De Nike Air Max TL 2.5 arriveert in twee, opvallende colorways.

Nike Air Force 1 Low ‘Escape’

Maar misschien wel de opvallendste release die tijdens de SNKRS Showcase getoond werd, was de Nike Air Force 1 Low ‘Escape’. De iconische colorway haalt inspiratie uit de Nike Air Force III ‘Escape’ uit 1988. In 2005 verscheen de colorway op de Nike Air Force 1. Een match made in heaven.

Nike Air Force 1 Low Escape

Eerder dit jaar verscheen BAPE oprichter Nigo met de Air Force III in de iconische colorway. Nu lijkt het erop dat Nike de Air Force 1 Low ‘Escape’ terug zal keren in 2025, twintig jaar na zijn oorspronkelijke release. De sneaker volgt de release van de Air Force 1 Low ‘Linen’, die eerder dit jaar zijn comeback maakte.

De releasedata van de getoonde sneakers variëren. De eerste sneakers zullen begin herfst 2024 in de Nike SNKRS app verschijnen. Releases, waaronder de Nike Air Force 1 Low ‘Escape’, worden in 2025 verwacht.

Bekijk hieronder enkele beelden van de SNKRS Live. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Nike SNKRS Showcase 2024
Nike SNKRS Showcase 2024
Nike SNKRS Showcase 2024
Nike SNKRS Showcase 2024
Nike SNKRS Showcase 2024
Nike SNKRS Showcase 2024
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date