Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 Retro OG ‘Crystal Blue’ is nu verkrijgbaar

20 december 2018 11:14
De Nike Air Max 95 Retro OG ‘Crystal Blue’ is nu verkrijgbaar

De Air Max 95 staat bekend om zijn unieke silhouet en zijn dubbele Air-unit. De bekende blauwe colorway is nu weer verkrijgbaar!

De Nike Air Max 95 stamt al uit 1995, en het vierde dit jaar dus zijn 23e verjaardag. Des ondanks deze leeftijd oogt de sneaker zowel modern als retro. Door het gebruik van een unieke paneel verdeling is het een herkenbaar model. In de begin jaren werd er voornamelijk gebruik gemaakt van ‘gradient’ colorway, de panelen verschillen in een bepaalde volgorde van kleur of tint.

De ‘Crystal’ colorway is samen met de ‘Volt’ colorway een van de bekendste samenstellingen van het model. De upper heeft een kleur verloop dat van licht grijs naar zeer donker grijs verloopt. De midsole en outsole komen in een zwarte kleur. De blauwe kleur komt voor in de Air-unit, veter ogen, lining op de tong en de Swoosh komt in de ‘Crystal’ kleur. Een heel tof detail bij deze release is de doos, hij komt namelijk in een doos in de style van de eerste release!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 95 Retro OG ‘Crystal Blue’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €170,-
Colorway: White/Crystal Blue
Stylecode: AT8696-100
Bekijk hier de storelist>>

Uitgelichte afbeelding: JD Sports