Skip to content
Upcoming

De New Balance Tokyo Design Studio R_C1300 dropt vrijdag 24 april

21 april 2020 16:45
De New Balance Tokyo Design Studio R_C1300 dropt vrijdag 24 april

New Balance is de laatste tijd weer hard bezig met het maken van nieuwe colorways. Zo is er een samenwerking met Levi’s verschenen, die aanstaande vrijdag 24 april dropt, en staat er ook een nieuwe ‘animal’ colorway voor ons klaar. Voor een nieuwe release heeft New Balance gekozen voor de New Balance Tokyo Design Studio R_C1300. De sneaker bevat meerdere kleur en heeft een opvallend effect gekregen. Ik hoor je denken, dat duurt vast weer een eeuwigheid voordat deze uitkomt. We hebben goed nieuws voor je, de sneaker dropt deze vrijdag, de 24e van april 2020!

New Balance bestaat al jaren, het is namelijk opgericht in 1906. Zij staan bekend om hun oog voor detail en gebruik van geweldige materialen. Eerst werd de sneakers alleen gedragen door enthousiastelingen maar als snel is het merk uitgegroeid tot een groot bedrijf met echte must-have aan sneakers.

New Balance Tokyo Design Studio R_C1300 | MS1300TF

De colorway van deze New Balance Tokyo Design bevat meerdere kleuren. Op het bovenwerk zitten een flink aantal overlays bevestigd, gemaakt van suède. De schoen wordt afgemaakt met mesh en natuurlijk leer. De sneaker bevat een asymmetrische kleurblokkering, met de kleuren aquablauw en mosterdgeel. De kleuren zijn aan beiden kant te vinden en wisselen elkaar af. De veters, neus en tong blijven wel hetzelfde qua kleur aan beiden kanten. Zo bevindt zich in de neus van de sneaker een donkerblauwe kleur en zijn de veters wit. De zool bevat groffe ‘noppen’ die ervoor zorgen dat de schoen stevig loopt.

De sneaker zal vanaf vrijdag 24 april verkrijgbaar zijn. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €189,00. Neem een kijkje in onze releasekalender om geen enkele release te missen en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

New Balance Tokyo Design Studio 'R_C1300TF'

MS1300TF · Prijs vanaf €171,-

Naar alle aanbieders
Images by New Balance