Skip to content
Upcoming

De New Balance 90/60 in detail

7 oktober 2022 12:00
De New Balance 90/60 in detail

Nog niet zo lang geleden introduceerde New Balance het nieuwe 90/60 model. Om precies te zijn was het in juli 2022, al eerder hebben wij een blog geschreven over dit model: New Balance introduceert officieel de 9060 – Sneakerjagers

In dit blog laten we het silhouet in meer detail zien en ook waar je de super populaire sneakers nog kunt bemachtigen. Dit is de New Balance 9060!

De New Balance 9060

De sneaker is geïnspireerd op het ontwerp van de jaren 2000. Voor dit silhouet werden de New Balance 860 modellen gecombineerd met de technologie van de 990. Een opvallend detail is dat het ‘N’-logo opnieuw op de zijkant is geplaatst.

Ook de buitenzool is niet te missen, dit komt door de grove stijl. Het bovenwerk komt in neutrale kleuren en bestaat uit een mix van leer en mesh. De sneaker past goed in de actuele trend en komt zoals we gewend zijn van New Balance, met hoogwaardige materialen en goede demping. Het merk heeft de archieven gebruikt voor het ontwerp van het nieuwe silhouet, maar ook een blik in de toekomst gedaan.

New Balance zegt over het ontwerp:

De 9060 is een make-over van de verfijnde stijl en het innovatieve design van de klassieke 99X serie. De 9060 is een herinterpretatie van de vertrouwde 99X elementen en is geïnspireerd door de futuristische en zichtbare technische elementen van het nieuwe millennium. De Sway bars van de 990 zijn uitgebreid en geven je het idee dat het hele bovenwerk in beweging is. De golvende lijnen en oversized tussenzool met pods zijn een uitvergroting van de vertrouwde ABZORB en SBS demping.

Hieronder volgen een aantal colorways van de New Balance 9060 in detail!

Dat zijn actuele New Balance 9060 kleurstellingen

New Balance 90/60 ‘Natural Indigo’

Deze kleur is nog maar kort beschikbaar, waardoor veel maten nog beschikbaar zijn. Wees er daarom snel bij, want we denken dat het paartje snel uitverkocht zal zijn.

New Balance 90/60 ‘Workwear’

Deze New Balance is ook nog niet zo lang gereleased en komt in een ‘workwear’ kleurstelling. Ook hier overtuigt de sneaker ons met zijn bijzondere zool.

New Balance 90/60 ‘Black Castlerock’

Deze kleurstelling heeft, net als alle andere kleurstellingen, een bovenwerk van mesh met inzetstukken van varkensleer. Hier ga je voor een donkere, cleane optie.

New Balance U9060 ‘Grey’

Deze colorway heeft neutrale kleuren en het klassieke N-merk op de zijkant. Op de teen zien we een klein rood detail.

New Balance 90/60 ‘Black Castlerock’

We sluiten de lijst af met een donkere kleurstelling, de New Balance 90/60 ‘Black Castlerock’. Het ‘N’-logo valt nog meer op, door het donkere bovenwerk.

Dit waren de beschikbare colorways voor de New Balance 9060. Welke kleurstelling is jouw favoriet? Laat het ons weten op onze Instagram pagina! Zoals altijd houden we je op de hoogte van de sneakerwereld in op onze nieuwpagina.