Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van New Balance 2002R Pocket ‘Grey’

7 juli 2022 08:02
De eerste beelden van New Balance 2002R Pocket ‘Grey’

De 2002R is momenteel een van de meest populaire New Balance modellen. Hierdoor worden er dan ook veel unieke versies van de schoen uitgebracht. In mei 2022 kwam het sportmerk voor het eerst uit met een 2002R Pocket. Nu zal New Balance weer eind van het jaar nog terugkeren met de 2002R Pocket ‘Grey’.

De New Balance Pocket ‘Grey’ heeft een neutrale grijze look. Wat wel opvallend is aan de schoen is de pocket en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Bovenop de veters zit het nylon zakje, wat de schoen een technische look geeft. De stevige touw veters voegen toe aan deze look.

Verder is de basis van het bovenwerk bekleed in mesh, wat lichtgrijs is bij de teen en donker bij de kraag. Hieroverheen zitten overlays van suède in verschillende tinten grijs. De midsole kleurt weer voornamelijk crème, behalve bij de hak. Hier kleurt deze namelijk grijs, wat overloopt naar zilver. Ter afronding zit er nog een zwarte outsole onder de schoen.

De New Balance 2002R Pocket ‘Grey’ zal voor het eind van het jaar nog gereleased worden, wanneer precies is nog niet bekend. Hou dus vooral onze Instagram pagina in de gaten en blijf up-to-date van alle informatie rondom deze release.

New Balance 2002R stow
New Balance 2002R stow
New Balance 2002R stow
New Balance 2002R stow
New Balance 2002R stow