Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

5 juni 2023 14:57
Een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Na de verschillende releases van de Air Jordan Low, komt rapper Travis Scott nu met de eerste Golf variant. De sneaker komt met de welbekende reversed Swoosh en arriveert in Scott’s kenmerkende aardetinten. De Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf wordt in 2023 verwacht.

Recent na de eerste beelden van een mogelijke signature Nike sneaker, lijkt de Houston-based rapper met een Air Jordan 1 Low Golf te komen. Travis Scott, ook wel bekend onder zijn bijnaam La Flame, is geen onbekende bij Nike en heeft al meerdere, succesvolle collabs op zijn naam staan.

De Air Jordan 1 Low Golf komt met kenmerkende details. Op het middenpaneel is de omgekeerde Swoosh geplaatst, een kenmerkend detail voor de Nike collabs met de rapper. De sneaker heeft een leren bovenwerk. De upper komt in de kleur ‘Neutral Olive’ en het bovenwerk komt met witte overlays.

De sneaker doet denken aan de recent gereleasede Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ en deelt dezelfde kleuren. Op de tong is het Jumpman logo geplaatst. Ook het Cactus Jack, het logo van Scott, verschijnt op de tong.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf heeft nog geen officiële releasedatum. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf