Skip to content
Newsfeed

Travis Scott gespot in mogelijk nieuw Air Jordan silhouet

24 mei 2023 13:00
Travis Scott gespot in mogelijk nieuw Air Jordan silhouet

Rapper Travis Scott werd afgelopen week gespot op de rode loper van het Cannes Film festival in mogelijk een eigen signature sneaker. De artiest heeft een langdurige samenwerking met Nike en bracht recent de Travis Scott x Air Jordan 1 Low WMNS ‘Olive’ uit. Nu lijkt de artiest zijn eigen silhouet ontworpen te hebben.

Houston-based rapper Travis Scott is anno 2023 populairder dan ooit. Met verschillende Nike collabs en het langverwachte ‘Utopia’ album, dat hoogstwaarschijnlijk dit jaar dropt, is de rapper niet meer weg te denken uit de muziekscene. Tijdens het Cannes Film Festival was de rapper te zien in een onbekend Nike model, mogelijk een eigen design.

De sneaker komt in Travis’ signature kleuren en combineert de kleuren zwart en bruin. Het model lijkt iets weg te hebben van de Air Jordan 5 en de Nike SB Ishod. Op het middenpaneel verschijnt de reversed Swoosh, een kenmerkend element van de samenwerkingen met de rapper. Het Jumpman logo verschijnt op de tong.

Er is nog niet veel bekend over de sneaker. Ook over de releasedatum van zijn langverwachte album ‘UTOPIA’ blijft een mysterie. In de afgelopen week is de rapper meerdere keren gespot met een koffertje met de naam ‘UTOPIA’ erop geschreven, dus het lijkt erop dat het album er dan toch eindelijk aankomt.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates betreffend de sneaker en meer.

Travis Scott x Nike 2023
Travis Scott x Nike 2023
Travis Scott x Nike 2023