Skip to content
Upcoming

De Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hinterland collectie is nu verkrijgbaar

28 mei 2021 12:19
De Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hinterland collectie is nu verkrijgbaar

Carhartt WIP x Converse is geen onbekende samenwerking. De laatste keer dat zij samenwerkten was in 2020. De twee merken hebben dit jaar opnieuw de handen ineengeslagen voor een special edition Converse Chuck 70 pack. Scroll door voor de beelden en alle andere details!

Converse Chuck 70 pack

Het pack bestaat uit een Hi en Ox Chuck 70 variant. Carhartt WIP staat bekend om zijn utilitaire stylings en unieke prints. Deze kenmerken zijn ook te zien in de nieuwste samenwerking met Converse. Beide sneakers zijn namelijk gehuld in Carhartt WIP’s nieuwe ‘Hinterland’ camo print. Dit patroon was voor het eerst te zien op Carhartt’s SS21 collectie en geeft bijna tropische camouflage vibes af.

De Chuck 70 Hi heeft een all-over Hinterland print, bestaande uit een groen-zwarte kleurencombinatie met lichtblauwe accenten. Daarnaast is de gebladerde print gecombineerd met witte veters en een licht beige zool en neus. Deze hoge versie draagt het bekende Converse logo op de zijkanten.

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hi Hinterland
Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hi Hinterland


De Chuck 70 Ox heeft een soortgelijk patroon met een iets andere kleurencombinatie. Het zwart in de print is hier namelijk vervangen door wit. Op deze versie is het bekende Converse logo niet te zien. De licht beige zool maakt de look verder fris en compleet. Zowel de Hi als het Ox paar heeft het iconische Carhartt label op de tong.

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Ox Hinterland
Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Ox Hinterland
Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Ox Hinterland

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hinterland

De Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hi en Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Ox Hinterland zijn vanaf nu verkrijgbaar op de website van Converse. De Hi versie heeft een prijskaartje van €115,- en de Ox van €110,-. De bijpassende kleding is verkrijgbaar op de Carhartt WIP website.

Carhartt WIP X Converse Chuck 70 High

171237C · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP X Converse Chuck 70 Low

171238C · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten voor meer sneaker en streetwear gerelateerde content. Ben jij benieuwd naar de nieuwste of meest hyped kicks? Check dan onze releasekalender. Deze releasekalender is ook te vinden in onze app. Hiermee mis je nooit meer een nieuwe release, dus check it out!

Carhartt WIP x Converse 2021
Images by Carhartt WIP