Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker City Shopping Guide: de 8 beste sneakerwinkels in Düsseldorf

29 augustus 2023 17:00
Sneaker City Shopping Guide: de 8 beste sneakerwinkels in Düsseldorf

Niet alleen is Düsseldorf, de stad van musea, architectuur en de biercultuur, ook beschikt het over een schat aan geweldige sneaker stores. Van trendy boetiekjes tot gevestigde namen, hieronder vind je een overzicht van de 9 beste sneakerwinkels in Düsseldorf!

1. Afew Store

Als een van de meest prominente sneakerwinkels in Düsseldorf heeft Afew Store een onmiskenbare reputatie opgebouwd. De winkel staat bekend om zijn unieke combinatie van streetwear en exclusieve sneakers. Bovendien biedt Afew een assortiment dat zowel lokale als internationale merken omvat. Een must-visit dus!

Adres: Oststraße 36, 40211 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 12:00-20:00, zaterdag 11:00-19:00 & zondag gesloten
Instagram:
@afewstore

Sneakerwinkel Afew Store in Düsseldorf
Afew Store

2. Miguu Sneakerstore

Voor wie op zoek is naar een persoonlijke ervaring, is Miguu Sneakerstore een onmisbare sneakerwinkel. Gelegen nabij het Hofgarten park, biedt deze boetiek een zorgvuldig samengestelde selectie van high-end sneakers. Daarnaast combineert deze schoenenwinkel stijl en klasse, waardoor het een must is voor reizigers die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Adres: Prinz-Georg-Straße 114, 40479 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 11:00-19:00 & zaterdag en zondag gesloten
Instagram:
@miguu_sneaker_store

Miguu Sneakerstore in Düsseldorf
Miguu Sneakerstore

3. Foot Locker

In de smalle straatjes van Altstadt, de oude binnenstad van Düsseldorf, vind je een van de vele vestigingen van Foot Locker. Foot Locker is wereldwijd een bekende naam en ook hun store in Düsseldorf stelt niet teleur. Naast een breed scala aan sneakers, vind je hier een breed assortiment aan kleding en accessoires van bekende sportmerken, zoals Nike, adidas en PUMA.

Adres: Flinger Str. 27, 40213 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram:
@footlockergermany

Foot Locker sneakerwinkel in Düsseldorf
Foot Locker

4. Qonnect Store

Of je nu je nieuwe paar sneakers wilt scoren, je schoenen een schoonmaakbeurt wilt geven of een knipbeurt nodig hebt, het kan allemaal bij Qonnect Store! Dus niet alleen de exclusieve sneakers, maar ook door de gezellige sfeer is een bezoek aan deze store een echte aanrader!

Adres: Liesegangstraße 17A, 40211 Düsseldorf, Duitsland
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 12:00-20:00, zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram:
@qonnectstore

Qonnect Store in Düsseldorf
Qonnect Store

5. SNIPES

Voor degenen die op zoek zijn naar urban style streetwear en de nieuwste sneakers, is SNIPES de place to be! Met meerdere locaties in de stad, waaronder een store in de buurt van de Carlsplatz markt, biedt SNIPES een trendy selectie van sneakers tot accessoires die perfect passen bij de moderne sneakerliefhebber.

Adres: Mittelstraße 20, 40213 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 10:30-19:30 & zondag gesloten
Instagram:
@snipes_germany

SNIPES sneakerwinkel in Düsseldorf
Ilias Chantzakos

6. Limited Goods

Zoals de naam al doet vermoeden, is Limited Goods gespecialiseerd in zeldzame en gelimiteerde sneaker releases. De schoenenwinkel, in de buurt van de prachtige St. Lambertus kerk, biedt een unieke kans om je collectie uit te breiden met exclusieve schoenen die je ergens anders moeilijk zult vinden.

Adres: Berger Str. 11, 40213 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 12:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram:
@limitedgods

Limited Goods store in Düsseldorf
Limited Goods

7. JD Sports

Een andere wereldberoemde sneaker store in Düsseldorf is JD Sports. Hier vind je een uitgebreid aanbod van zowel sportieve als casual sneakers. Bovendien kun je hier terecht voor een breed scala aan kleding en accessoires. Met bekende merken en exclusieve releases is JD Sports een trekpleister voor alle sneaker enthousiasten!

Adres: Schadowstraße 57, 40212 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram:
@jdsportsde

Torben Mauch

8. Spacewalk Store

Last but not least, hebben we Spacewalk Store. Gelegen in de Königsallee, een winkelstraat bekend om zijn exclusieve boetiekjes, vind je hier een combinatie van futuristische esthetiek met een uitgebreide schoenenverzameling. Een waar paradijs voor sneakerheads!

Adres: Königsallee 56, 40212 Düsseldorf
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram:
@spacewalkstore

Spacewalk Store in Düsseldorf
Spacewalk Store

Kortom, als je op zoek bent naar nieuwe sneakers tijdens je vakantie, mis dan niet de kans om deze negen diverse sneakerwinkels in Düsseldorf te bezoeken. Vul je sneakercollectie aan met de meest begeerde paren terwijl je geniet van al het andere dat Düsseldorf te bieden heeft.