Skip to content
Upcoming

De beste sneaker releases van StockX van deze week

7 januari 2022 15:00
De beste sneaker releases van StockX van deze week

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent dat we weer een hoop nieuwe releases en samenwerkingen mogen verwachten. Zo begint 2022 goed met een paar opvallende sneakers. Dit zijn de beste sneaker releases van StockX uit week 1 van 2022.

Best Sneaker Releases This Week

Air Jordan 13 ‘Court Purple’

Air Jordan 13 'Court Purple'

Gedressed in de bekende ‘Court Purple’ colorway, dropt Nike een nieuwe Air Jordan 13. De sneaker kleurt voornamelijk zwart en heeft paarse accenten bij de kraag, hiel en middenzolen gekregen. Het silhouet is opgebouwd uit textiel en tumbled leather en heeft een holografisch Jumpman logo.

De sneaker is vanaf zaterdag 8 januari 2022 verkrijgbaar bij de SNKRS app en geselecteerde retailwinkels.

Air Jordan 13 'Court Purple'

DJ5982-015 · Nu voor €220,-

Bekijken bij StockX

Nike ACG Air Mowabb ‘Trails End Brown’

StockX

Tinker Hatfield heeft een hoop Nike modellen ontworpen en de ACG Air Mowabb is hier één van. Het paar komt gekleed in bruine en paarse tinten. Ook heeft het silhouet oranje en zwarte accenten gekregen. De sneaker is een high-top variant en heeft elementen van de Nike Huarache overgenomen. De kraag is gemaakt van neopreen. Samen met de foam middenzolen maakt dit het een comfortabel paartje.

De sneaker is op 5 januari 2022 gereleased en is nu te vinden bij StockX.

Nike ACG Air Mowabb 'Trail End Brown'

DC9554-201 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Nike Lebron 19 ‘Christmas’

Nike Lebron 19 'Christmas'

Alhoewel de feestdagen voorbij zijn, dropt Nike nog één laatste kerst sneaker. De Nike Lebron 19 ‘Christmas’ heeft een blauwe upper en is geïnspireerd op de Colorado Blue Spruce, een boom die behoort tot de dennenfamilie. Op het middenpaneel en hiel zijn translucent TPU overlays te vinden en de gestippelde middenzolen maken het paar helemaal compleet.

Ook dit paartje is deze week gereleased. De sneaker is op 4 januari 2022 gedropt.

Nike LeBron 19 'Christmas'

DC9338-400 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 6 Low ‘Atmosphere’

StockX

De laatste sneaker uit het beste release lijstje van StockX, is een low-top. De Air Jordan 6 Low heeft een ‘Atmosphere’ colorway gekregen en komt gekleed in verschillende roze tinten. De overlays zijn in het wit gestikt. Ook de accenten op de zolen en lacelock bij de veters zijn in het roze gezet. Verder kleurt het bovenstuk van de tong zwart, evenals de treklus op de hiel en binnenvoering.

De ‘Atmosphere’ is op 3 januari 2022 gereleased en is ook bij StockX te scoren.

Air Jordan 6 Retro Low 'Atmosphere'

768878-102 · Nu voor €69,-

Bekijken bij StockX

Best Sneakers This week

Air Jordan 11 ‘Cool Grey’

StockX

Naast de beste releases, maakt StockX ook de beste sneakers van deze week bekend. Zo wordt de Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ verkozen tot één van de beste sneakers uit week 1. De schoen is zelfs vier weken na zijn release, nog steeds de most traded sneaker van de week. Volgens StockX is dit de langste periode waarin een sneaker verhandeld werd sinds de release van de Air Jordan 11 ‘Jubilee’ in 2020.

Air Jordan 11 Retro 'Cool Grey'

CT8012-005 · Nu voor €151,-

Bekijken bij StockX

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga Reflective’

StockX

Ook de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga Reflective’ draagt de titel van beste sneaker uit week 1 van 2022. De sneaker werd in december 2021 gedropt en ook dit paartje heeft een hoge aantal tradings gekregen. Daarnaast heeft de Yeezy ook een hoge saleswaarde ontvangen.

adidas Yeezy Boost 350v2 'Beluga' - Reflective

GW1229 · Prijs vanaf €173,-

Naar alle aanbieders

Most Expensive Sneaker Of This week

Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’

StockX

Ten slotte komt StockX ook met de Most Expensive Sneaker Of This Week. Voordat Kanye West tekende bij adidas, bracht hij samen met Nike een aantal sneakers uit. Hier is de ‘Red October’ uit gekomen en werd het model in maar 5000 oplagen geproduceerd. Nu gaat de sneaker voor net meer dan 14,000 US Dollars en is het de duurste sneaker van StockX uit week 1 van 2022.