Skip to content
Newsfeed

De adidas Samba krijgt een krokodillen look

12 april 2024 07:28
De adidas Samba krijgt een krokodillen look

In 2023 domineerde de adidas Samba al de straten en ook in 2024 blijft dit model enorm populair, te zien aan de voeten van velen. Het merk is ook dit jaar weer trouw gebleven aan de klassieke kleuren van dit silhouet, maar in april 2024 zet adidas een gedurfde zet met de lancering van de adidas Samba OG ‘Black Croc’ – een sneaker die luxe en streetstyle combineert als nooit tevoren.

Vergeet het traditionele gladleren bovenwerk met een vleugje suède hier en daar. Deze keer gaat het allemaal om de ‘Black Croc’. In een stoer ‘Core Black’ kleurenschema is het de hele basis bedekt met een glanzende, krokodillenachtige textuur die zeker de aandacht trekt en tegelijkertijd een gevoel van luxe uitstraalt.

De Three Stripes komen in het wit en zorgen hiermee voor contrast op het ontwerp. Daarnaast geven de gewaxte veters een subtiele glans. Met het iconische Trefoil-logo op de tong en een stealthy rubberen zool blijft de schoen trouw aan zijn adidas roots.

Er wordt verwacht dat de adidas Samba ‘Black Croc’ binnenkort zal gaan droppen bij adidas en geselecteerde retailers. Helaas is er nog geen releasedatum bekend, blijf op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

Benieuwd naar de adidas Samba van Messi? Check deze hier: Lionel Messi komt met een roze adidas Samba.

adidas samba croc
adidas samba croc
adidas samba croc
adidas samba croc