Skip to content
Brand

De adidas Samba Made in Italy arriveert in een ‘Black Snakeskin’ look

20 juni 2024 18:33
De adidas Samba Made in Italy arriveert in een ‘Black Snakeskin’ look

In 2023 domineerde de adidas Samba al de straten en ook in 2024 blijft dit model enorm populair, te zien aan de voeten van velen. Het merk is ook dit jaar weer trouw gebleven aan de klassieke kleuren van dit silhouet, maar in juni 2024 zet adidas een gedurfde zet met de lancering van de adidas Samba Made in Italy ‘Snakeskin’ – deze sneaker combineert luxe en streetstyle als nooit tevoren.

Vergeet het traditionele gladleren bovenwerk met een vleugje suède hier en daar. Deze keer gaat het allemaal om de ‘Snakeskin’. In een stoer ‘Core Black’ kleurenschema is de hele basis bedekt met een glanzende, slangachtig textuur. Die zeker de aandacht trekt en tegelijkertijd een gevoel van luxe uitstraalt.

Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van cordovan leer en als kers op de taart heeft de sneaker met de hand geschilderde afwerkingen die de schoen zijn luxe slangenlederlook geven.

De Three Stripes komen in het wit en zorgen hiermee voor contrast op het ontwerp. Daarnaast geven de gewaxte veters een subtiele glans. Met het iconische Trefoil-logo op de tong en een stealthy rubberen zool blijft de schoen trouw aan zijn adidas roots.

De adidas Samba Made in Italy ‘Snakeskin’ zal gaan droppen op 21 juni 2024 om 10:00 uur via adidas Confirmed. In dit artikel vind je ook een overzicht van alle retailers waar je de schoen kunt kopen.

Blijf op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

adidas Samba Snakeskin
adidas Samba Snakeskin
adidas Samba Snakeskin
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date