Skip to content
Upcoming

De adidas falcon en Stan Smith met animal print details // Office exclusive

2 juli 2019 13:28
De adidas falcon en Stan Smith met animal print details // Office exclusive

Er zijn nu twee exclusieve musthave sneakers beschikbaar bij Office. De sneakers beschikken beiden over een animal print. De modellen zijn, de adidas Falcon en Stan Smith. De Stan Smith is een heerlijke sneaker om te dragen in de zomer en ook de Falcon past qua kleurgebruik perfect in het seizoen.

De details

Beide modellen hebben een erg rustige kleurencombinatie gekregen. De adidas Stan Smith is bijna geheel wit, behalve het element op de hiel waar je de Animal print vindt en de adidas branding op de tong. Bij de Falcon is dit net iets anders. Hier is alleen de midsole wit van kleur. De upper bestaat namelijk uit een lichte crème kleur. Ook op de Falcon vind je rond de hiel een Animal print terug, verder vind je op de outsole nog een aantal opvallende kleuren. Nieuwsgierig hoe de details op beide sneakers geplaatst zijn? Check dan de foto’s hieronder.

Op dit moment zijn de adidas Stan Smith en adidas Falcon al verkrijgbaar bij Office. Aan de Stan Smith hangt een prijskaartje van €85,- en de Falcon zal voor €97,- van jou zijn. Wil je meer van adidas zien? Klik dan hier.


adidas Stan Smith Trainers

Shop de adidas Stan Smith Trainer Animal Exclusive hier>>

adidas Falcon Trainer Animal Exclusive

Shop de adidas Falcon Trainer Animal Exclusive hier>>