Skip to content
Watch

Daan de Greef van Baskets is te gast in de elfde aflevering van de Sneakerjagers podcast

20 december 2019 16:41
Daan de Greef van Baskets is te gast in de elfde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de elfde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast is Daan de Greef, founder en Managing Partner bij de bekende Amsterdamse sneakerstore Baskèts.

De naam Baskèts is een letterlijke vertaling van het Franse woord sneakers. Daan startte daar in 2012 aan de Elandsgracht. Inmiddels is er ook een winkel in de Pijp. Beide winkels bevinden zich dus aan de rand van de drukke A1 locaties en hebben alleen al daardoor een vriendelijker karakter. Daan ging al bij de start van zijn bedrijf 100% voor specialisme, focus en het opbouwen van een community die zich hierbij thuisvoelt. Baskèts organiseert veel events, launches en is kwalitatief een uitzondering op diverse social media. Zijn klantenkring beschouwd Daan als familie en dat is echt merkbaar bij een bezoek aan zijn winkels.

We zijn benieuwd wat Daan allemaal doet maar vooral ook niet doet. Waar hij zijn inspiratie haalt, wat hij tof vind. Hoe hij omgaat met leveranciers. Hoe hij aankijkt tegen alle hype releases en hoe hij daar met Baskèts invulling aan geeft. Hoe zijn eigen label tot stand is gekomen en hoe hij omgaat met influencers en social media. Genoeg te vragen dus voor Valerio en Non.

De podcast aflevering met Daan is vanaf zondag 22 december te beluisteren of te zien via Spotify, Apple podcasts of Youtube.