Skip to content
Newsfeed

Converse Black Friday komt met 40% korting

25 november 2022 14:33
Converse Black Friday komt met 40% korting

Tijdens de Cyber Week en rond Black Friday lopen de kortingen hoog op! Zo ook bij Converse, die met hoge kortingen komt op verschillende populaire categorieën. Om het overzicht niet te verliezen, hebben we alle details op een rijtje gezet! Bespaar tot 40% bij Converse:

Profiteer van 30% extra korting op items uit de Converse sale. Of het nu gaat om sneakers, kleding of accessoires, je vind jouw volgende items in de Converse sale met extra hoge kortingen.

Ook biedt Converse 40% korting op winterstijlen en cozy producten! Passend bij het seizoen kun je waterdichte en gevoerde schoenen met dikke zolen, warme jassen, stijlvolle hoodies en comfortabele loungewear scoren met 40% korting. Maak je klaar voor de winter met Converse:

Last but not least, ook kun je 40% besparen op fan-favourites van het merk. Hier vind je de populairste sneakers en outfits tegen geweldige prijzen. Check de fan-favourite items bij Converse via de button hieronder.

De Converse sale loopt tot en met 29 november 2022. Je hebt geen code nodig, de kortingen worden direct verrekend. Scroll gerust door de Black Friday aanbieding van Converse en shop jouw winter outfit!

Met onze Black Friday Sale Guide ben je ook goed op de hoogte van alle deals en sales op sneakers: