Skip to content
Newsfeed

Bespaar tot 40% op Converse bestsellers en meer tijdens Cyber Week

27 november 2023 12:33
Bespaar tot 40% op Converse bestsellers en meer tijdens Cyber Week

Met de feestdagen om de hoek, trapt Converse het shoppingseizoen af met buitengewone kortingen tijdens Cyber Week. Van 17 november tot en met 28 november 2023 kun je genieten van verschillende kortingsacties, niet alleen op bestsellers, maar ook op een scala aan andere producten. Ontdek hieronder alle details van deze promoties!

Cyber Week bij Converse

Early Black Friday ▶️ Converse trapt Cyber Week af met een korting van 40% op jouw favoriete items. Deze aanbieding is geldig van 17 november tot 28 november 2023.

Extra Sale on Markdown ▶️ Van 21 november tot 28 november 2023 kun je profiteren van een extra sale op reeds afgeprijsde artikelen. Je kunt genieten van een extra korting van 30% bovenop de reeds geldende sale prijs. Dus als je op zoek bent naar dat ene koopje, dan is dit het juiste moment om extra goedkoop te kunnen shoppen.

Member’s Exclusive ▶️ Met nog 1 dag te gaan tot Black Friday komt Converse met een actie speciaal voor hun Members. Als member kun je genieten van exclusieve toegang tot een korting van 30% op bestsellers. Deze aanbieding is beschikbaar van 23 november tot 28 november 2023. Profiteer van de automatische korting bij het afrekenen en shop de Converse bestsellers nu voor een lage prijs.

Black Friday Member’s exclusive ▶️ Op Black Friday zelf hebben leden de exclusieve kans om te profiteren van kortingen tot wel 40% op alles. Er zijn een aantal uitzonderingen, maar bijna het gehele assortiment shop je met 40% korting. Deze aanbieding is geldig van 24 november tot 28 november 2023. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist!

Cyber Monday ▶️ Op Cyber Monday krijg je 40% korting op bijna alles. De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen. De actie loopt van 27 t/m 28 november 2023.

Top picks uit de Converse Cyber Week Sale

Om je wat inspiratie te geven tonen we hieronder onze top picks uit deze sale. Ontdek deze must-haves en profiteer van de geweldige korting terwijl je jezelf eens even lekker verwent met nieuwe trendy items voor het aankomende seizoen. Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn de beste picks uitverkocht.

Bekijk onze Sneakerjagers Black Friday Gids voor meer sneaker en streetwear aanbiedingen.