Skip to content
Upcoming

Spectaculair winkel design voor de release van de Concepts x Nike Kyrie 5 “Orion Belt”

25 oktober 2019 10:00
Spectaculair winkel design voor de release van de Concepts x Nike Kyrie 5 “Orion Belt”

De Amerikaanse winkel Concepts heeft samen met Nike de Concepts x Nike Kyrie 5 “Orion Belt” gecreëerd. Speciaal voor deze release hebben ze hun New Yorkse winkel omgetoverd tot een Egyptische locatie.

De Concepts x Nike Kyrie 5 “Orion Belt” heeft vooral koele blauwe tinten. Op de upper is zit een contrasterende bruine en oranje overlay. De blauwe kleur op de gehele sneaker wordt van boven naar beneden iets donkerder. Deze make-over van de Nike Kyrie 5 heeft veruit het rustigste design van allemaal gekregen. Desondanks is dit wel een sneaker met veel details. De schoen geeft een knipoog naar een eeuwenoude Egyptische theorie.  Er werd namelijk geloofd dat de sterren perfect in lijn waren met de punten van de drie piramiden van Giza.

De New Yorkse winkel van concept is speciaal voor deze in-store release omgetoverd tot een locatie in de Egyptische stad Giza. Midden in de winkel staat een pyramide met daarom de logos van Concepts en Nike. Daarnaast is een blauwe neon streep langs alle wanden van de winkel gemaakt om zo het thema van de schoen nog meer uit te lichten. Om het gehele winkel design af te sluiten is recht boven de pyramide het Concepts logo met blauw neon licht geplaatst.

Neem een kijkje in deze spectaculaire winkel hieronder. Helaas is deze sneaker alleen verkrijgbaar in Amerika. Houd voor andere opvallende releases de sneaker release kalender in de gaten!


Concepts x Nike Kyrie 5 "Orion Belt"
Concepts x Nike Kyrie 5 "Orion Belt"
Concepts x Nike Kyrie 5 "Orion Belt"
Images by Concepts