Skip to content
Upcoming

Concept x adidas bedekt de nieuwste ZX 9000 in zilverfolie

14 april 2020 16:14
Concept x adidas bedekt de nieuwste ZX 9000 in zilverfolie

Het ZX model van adidas is een behoorlijk bekend groot model en het merk is bezig om het een onvergeetbare sneaker te maken, dit keer in samenwerking met Concept x adidas ZX 9000. Met het volgende model dat binnenkort uitkomt is dat ook niet heel moeilijk, adidas is de samenwerking aangegaan met Concepts en hebben de ZX 9000 in een zilveren folie gestopt. Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven maar die zal snel volgen.

Het is een trend, dat retro sneakers weer terug komen. adidas doet daar natuurlijk aan mee, want zij brengen de ZX5000, ZX6000, ZX7000 en ZX9000 weer terug op de markt. Natuurlijk in een nieuw jasje, maar wel in het levendige kleurrijke model zoals wij gewend zijn van de ZX modellen. Het was iets heel nieuws, de Torsion technologie, die in 1989 zijn debuut maakte. Deze technologie zorgde ervoor dat alle behoeften van hardlopers werden voorzien. Elk model van de ZX reeks had zo zijn eigen doel. De ZX900 zorgde voor genoeg ondersteuning, en dat is zo gebleven.

Concepts x adidas ZX9000 ‘Silver’ | FX9966

De sneaker is nogal bijzonder, en dat is er gelijk van af te zien. Het bovenwerk is namelijk helemaal van een zilveren folie met grijze suede overlays. Met natuurlijk de niet missende ‘navy’, witte en rode drie strepen. De samenwerking is nog even goed aangedikt door wat labels met ‘Concept’ die je terug ziet op een van de sneakers. Ook zie je de samenwerking terug in de binnenzool. Dit maakt het design helemaal compleet.

Release info

Er is jammer genoeg nog geen release datum vrijgegeven. De Concept x adidas ZX 9000 zal dus binnenkort verkrijgbaar zijn via adidas en diverse adidas-retailers. Je kan ze al bemachtigen vanaf 150,- euro. Informatie zal snel volgen. Wil jij de eerste zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben jij altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Concepts X adidas ZX9000 'Boston Marathon'

FX9966 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas