Skip to content
Newsfeed

Comme des Garçons Homme x New Balance 550 collab

5 juli 2022 10:59
Comme des Garçons Homme x New Balance 550 collab

Comme des Garçons Homme komt samen met New Balance en brengt twee colorways van de 550 uit. Beide colorways hebben een retro uitstraling en hebben het CdGH logo op de hiel gekregen. Wanneer de colorways gereleased worden, is nog onbekend. Wel kunnen we de paartjes in 2022 verwachten.

Eind juni 2022 werden de eerste beelden van de Comme des Garçons Homme x Nike Terminator gedeeld en nu, zo’n week later, zien we de eerste beelden van de CdGH x New Balance 550. De twee namen werken al langer samen en de NB 550 collab komt dan ook niet geheel onverwachts. De paartjes waren voor het eerst te zien tijdens de AW2022 show van Comme des Garçons Homme. Nu zien we de eerste beelden.

De New Balance 550 is terug van weggeweest. In 2020 blies Aime Leon Dore, het merk uit New York, nieuw leven in het basketbal model. Sindsdien volgt de ene naar de andere colorway en krijgt nu Comme des Garçons Homme twee eigen varianten. De sneaker komt in een witte en zwarte colorway.

Beide paartjes hebben het CdGH logo op de hiel gekregen. Het N-logo verschijnt op het middenpaneel. Het bovenwerk van beide paartjes is volledig van leer. Het label op de tong heeft het New Balance logo gekregen. Hier is ook het silhouet van een basketbal te zien. Het nummer 550 verschijnt op de neus en hint naar het model van de sneaker.

Beide colorways hebben nog geen releasedatum. Wel kunnen we de CdGH x New Balance 550 in 2022 verachten. Houd onze releasekalender en blijf op de hoogte van de laatste releases.

Comme des Garçons x New Balance 550
Comme des Garçons x New Balance 550
Comme des Garçons x New Balance 550
Comme des Garçons x New Balance 550