Skip to content
Brand

De nieuwste Comme des Garçons x Converse Chuck 70 is er nu voor het hele gezin

10 juli 2024 20:55
De nieuwste Comme des Garçons x Converse Chuck 70 is er nu voor het hele gezin

Iedereen kent inmiddels de Converse Chuck 70 met het iconische rode hartje op het bovenwerk. Dit kenmerkende hartje is een signatuur van Comme des Garçons, een merk dat al sinds 2009 meerdere keren met Converse heeft samengewerkt. In juli 2024 is de nieuwste collectie van deze samenwerking gelanceerd. Voor het eerst in hun lange geschiedenis brengen ze nu ook gezinsmaten uit, zodat het hele gezin kan matchen!

Het Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70-pack is sinds het debuut in 2015 enorm populair. Dit keer komt het duo met twee verschillende colorways, voor twee silhouetten. De Converse Chuck 70 Low is beschikbaar in zwart en wit, evenals de Converse Chuck 70 High in dezelfde kleurencombinaties.

Comme des Garçons x Converse Chuck 70

Voor dit pack is het kenmerkende hartje van Comme des Garçons te zien op het midden van het bovenwerk. Eerder zagen we vergroten versies van dit hartje op het zijpaneel verschijnen en ook hebben we een multi heart rondom de rand van de zool gezien. Deze keer kiezen ze voor een wat minimalistischere benadering met het hartje in het klein.

Wat dit pack onderscheidt van eerdere, is dat deze beschikbaar is in gezinsmaten. Allebei de silhouetten zijn ook verkrijgbaar in kleine maten, waardoor je met het hele gezin zou kunnen matchen. En zeg nou zelf, die kinderschoenen zijn toch te schattig?

Comme des Garçons x Converse Chuck 70
Comme des Garçons x Converse Chuck 70

Klik hieronder op de button om de sneakers te kopen! Wil je op de hoogte blijven van wanneer er nieuwe colorways zullen gaan droppen? Bekijk dan regelmatig de Sneakerjagers releasekalender!