Skip to content
Newsfeed

PUMA designs die A$AP Rocky toonde tijdens Paris Fashion Week

3 juli 2024 08:09
PUMA designs die A$AP Rocky toonde tijdens Paris Fashion Week

Afgelopen maand vond Paris Fashion Week plaats. Merken als Louis Vuitton, Comme des Garçons en AWGE, het label van A$AP Rocky toonden hun collecties voor komend seizoen. De AWGE runway van A$AP Rocky toonde naast een eigen collectie ook enkele designs in samenwerking met PUMA.

A$AP Rocky x PUMA

PUMA en A$AP Rocky werken al enige tijd samen, evenals zijn vriendin Rihanna die verantwoordelijk is voor de FENTY-lijn, maar dat terzijde. Begin dit jaar liet de rapper, bekend van nummers als ‘Praise The Lord’, ‘Sundress’ en ‘Everyday’, weten dat hij de nieuwe creatieve directeur is van de PUMA Formula 1 lijn.

Naast zijn werk bij PUMA, heeft A$AP Rocky ook een eigen kledinglabel genaamd AWGE. Tijdens Paris Fashion Week maakte de rapper zijn debuut op de rode loper en toonde hier voor het eerst zijn eigen collectie met zijn nieuwe album ‘DON’T BE DUMB’ op de achtergrond. Op de runway waren ook enkele PUMA-silhouetten te zien, waaronder de PUMA Speedcat, Mostro en Inhale.

De runway toonde een gelimiteerde heruitgave van de OG PUMA Inhale schoen uit 2000 in een opvallende kleur rood. De sneaker zal dit najaar ook al te zien zijn in een aantal colorways die voorzien zijn van enkele aanpassingen en distressed details.

Daarnaast werd de klassieke PUMA Speedcat getoond, een sneaker die een grote rol speelt in de race-erfgoed van PUMA. De AWGE show markeerde ook de terugkeer van de Mostro en Mostro 3.D sneakers, die hun debuut maakten tijdens ‘The Amazing Mostro Show’ presented by PUMA tijdens NYFW in februari.

Release

De PUMA Mostro in een zwarte met witte colorway dropt op 13 juli 2024 bij PUMA. De PUMA Inhale en Mostro 3.D zullen in september 2024 bij PUMA verschijnen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

ASAP Rocky x PUMA
ASAP Rocky x PUMA
ASAP Rocky x PUMA