Skip to content
Newsfeed

Out now: Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’

11 juli 2024 10:02
Out now: Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’

Nike lijkt zich nostalgisch te voelen dit jaar. Na het terugbrengen van de Nike Air 180, keert ook de Air Max SNDR terug in 2024. Het model verschijnt in de iconische ‘Canyon Gold’ colorway. De Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ dropt op 11 juli 2024 bij verschillende retailers. Lees hier meer.

Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ l HJ8080-700

Nike Air Max SNDR 'Canyon Gold'
Nike Air Max SNDR 'Canyon Gold'

De Nike Air Max SNDR is een opvallende sneaker. Het model werd in 1999 geïntroduceerd en was met zijn unieke uitstraling een directe hit. Sinds zijn debuut is de Air Max SNDR een beetje van de radar verdwenen. In 2018 verscheen het silhouet in een samenwerking met Comme des Garçons, maar de general releases lieten op zich wachten.

Nike Air Max SNDR 'Canyon Gold'
Nike Air Max SNDR 'Canyon Gold'

In 2024 lijkt de Air Max SNDR dan eindelijk terug te keren. Eerder zagen we al de eerste beelden van verschillende colorways verschijnen, waaronder een roze, neongele en een zwarte variant. Nu toont Nike de officiële beelden van de ‘Canyon Gold’ colorway.

De Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ heeft een geel met oranje upper met een ombre-effect. Het bovenwerk is van neopreen. De sneaker komt met een ritssluiting. De mudguard heeft opvallende, reflecterende elementen die oplichten in het donker. Dit resulteert in een sportieve uitstraling van de sneaker.

Release

De sneaker dropt op 11 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers. Bekijk alle releasedetails van de sneaker in de Sneakerjagers releasekalender en mis deze drop niet!