Skip to content
Upcoming

COMME des GARÇONS HOMME brengt een all-black colorway uit op de New Balance 57/40

28 januari 2021 17:47
COMME des GARÇONS HOMME brengt een all-black colorway uit op de New Balance 57/40

COMME des GARÇONS en New Balance gaan wederom de samenwerking met elkaar aan. In 2019 brachten ze één colorway uit voor het MS997 model met in 2020 één colorway op het Pro Court Cup model. Dit jaar zijn de twee weer terug en brengen samen een New Balance 57/40 uit.

COMME des GARÇONS is een Japans fashion label dat is opgezet in 1969 door Rei Kawakubo. COMME des GARÇONS betekent “Als Jongens” is het Frans. Het merk begon in de jaren 70 meer populariteit de krijgen waardoor er in 1978 een menswear lijn werd toegevoegd. In 1981 had COMME des GARÇONS haar debuut show in Parijs. Er kwam veel kritiek op het merk, omdat Rei Kawakubo gebruik maakte van zwart en onafgemaakte stoffen. Toch staat het merk tegenwoordig bovenaan de beste luxury merken en zien we elk jaar verschillende samenwerkingen voorbij komen.

De meest bekende samenwerking van COMME des GARÇONS is die van Converse. CDG heeft hier de het hartje van CDG Play op de zijkant van de sneaker gezet. Ook heeft het merk van Rei Kawakubo vaker samen gewerkt met Nike. In 2018 brachten de twee merken een colorway uit op de Air Max 180.

COMME des GARCONS x Nike Air Max 180

COMME des GARÇONS HOMME x New Balance 57/40

Zoals de meeste COMME des GARÇONS samenwerkingen, krijgen de sneakers een zwarte colorway op zich. Dit is opnieuw het geval bij de New Balance 57/40. Zwart suède overlays bedekken de zwarte nylon basis op het bovenwerk. Op de midfoot is de letter N wederom in het zwart te vinden. CDGH en New Balance branding is in het wit geplaatst op de tong. Als we naar onder gaan zien we dat het bovenwerk rust op een zwarte mid- en outsole.

De releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de COMME des GARÇONS HOMME New Balance 57/40. Houd daarom onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Check hieronder de afbeeldingen.


COMME des GARCONS New Balance
COMME des GARCONS New Balance
COMME des GARCONS New Balance
COMME des GARCONS New Balance
Images by Fashion Snap