Skip to content
Upcoming

Check de poeslieve samenwerking tussen Sneakernstuff en adidas!

22 mei 2018 15:08
Check de poeslieve samenwerking tussen Sneakernstuff en adidas!

Sneakers én lieve poesjes? Dat kan je toch niet weerstaan?! Helaas zijn deze poesjes niet inbegrepen bij de nieuwe sneakers van adidas! Er is een nieuwe samenwerking tussen Sneakersnstuff en adidas. Sneakersnstuff (SNS) is een winkel die is gespecialiseerd in sneakers, geopend door Erik Fagerlind en Peter Jansson, in 1999. SNS zijn algemeen bekend om hun meest unieke sneaker collectie. Ook werkt Sneakersnstuff vaak samen met merken zoals Reebok en Converse, Puma, New Balance, adidas voor zowel sneakers en kleding.

De nieuwe I-5923 is een waanzinnig comfortabele sneaker en komt nu in twee nieuwe colorways! De colorways zijn Dark Sky Blue en Pale Nude. De boost zool zorgt voor energie bij elke stap. De sneakers beschikken tijdens het lopen over een zachte touch. De sneaker is perfect voor de zomermaanden dankzij het lichte mesh dat een ademende werking heeft. Op de zijkant van de sneakers zijn de 3 kenmerkende adidas strepen te vinden.

De sneakers worden op 26 mei exclusief gereleased bij de website van Sneakersnstuff. Scroll snel verder naar beneden om te foto’s te bekijken van de deze vette kicks!


SNS x adidas I-5923 Dark Sky Blue

Releasedatum: 26 mei, 2018
Prijs: €130,00
Colorway: Dark Blue/Clear Sky/Gum
Stylecode: B43525
Storelist: Klik hier >>


SNS x adidas I-5923 Pale Nude

Releasedatum: 26 mei, 2018
Prijs: €130,00
Colorway: St. Pale Nude/Cardbaord/Gum 3
Stylecode: B3526
Storelist: Klik hier >>