Skip to content
Upcoming

Calico Jack bestaat 6 jaar en dat wordt gevierd

31 juli 2019 11:47
Calico Jack bestaat 6 jaar en dat wordt gevierd

De sneaker- en streetwear winkel uit Venlo, Calico Jack, bestaat 6 jaar en dat gaat gevierd worden. In samenwerking met Mizuno zal Calico Jack een sneaker uitbrengen speciaal voor deze Birthday Celebration!

6 jaar Calico Jack

Calico Jack is 6 jaar geleden ontstaan uit de gedachte om mensen te helpen. Je weet wie je bent en Calico Jack wil helpen dat moeiteloos tot uitdrukking te brengen. Daarom geloven zo ook niet in try-hard fashion en willen ze dat jij je comfortabel voelt in jouw kleding. Je draagt tenslotte wat je zelf wil dragen.

Toch vergeten we in een wereld vol fast- en hypefashion soms de essentie van kleding en sneakers. Daarom heeft Calico Jack een geweldig aanbod met veel verschillende stylen. De mannen van Calico Jack noemen het zelf: “A mix of Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear with football culture and a punk edge”.

“A mix of Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear with football culture and a punk edge”

Sinds de opening van de winkel in 2013 is deze missie niet veranderd. En nu, om het 6 jarig jubileum te vieren, heeft Calico Jack samengewerkt met een van de oudste sneaker merken te wereld, Mizuno.

Calico Jack x Mizuno

Mizuno gaf Calico Jack de kans om de witte colorway van de Mizuno Wave Creation Waveknit te lanceren met hun eigen verhaal. Want daar zijn de mannen van Calico Jack gek op: verhalen. Het verhaal maakt het product namelijk oneindig veel beter.

Het verhaal

Wit heeft altijd al de voorkeur gehad bij Calico Jack, zowel op kleding als schoenen. De kleur wit heeft elegantie, maar vestigt ook de aandacht op het design. De focus wordt namelijk op het ontwerp van het item gelegd en niet op de kleur. Ook door het licht- en schaduwspel vallen andere aspecten juist meer op. Aspecten zoals de structuur, het materiaal, de textuur en de vorm. Kijk maar naar de Mizuno Wave Creation Waveknit. Daar valt het gebruik van de materialen gelijk op. Net als de vormen bij de zool en het organisch gebreide bovenwerk.

Birthday party

Speciaal om het 6 jarig bestaan en de release van de Mizuno te vieren heeft Calico Jack een feestje georganiseerd. Op donderdag 1 augustus zal de release party plaatsvinden in de Calico Jack Store aan de Parade 45 te Venlo. Hier kan je uiteraard de Mizuno Wave Creation Waveknit bemachtigen. Hij zal verkrijgbaar zijn vanaf maat 39 tot en met 46 voor €189,99. Check hieronder de foto’s van de sneaker.

Calico Jack X Mizuno Wave Creation Waveknit

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders