Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’

7 juni 2022 13:07
Where to cop: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Na de release van de Yeezy Foam RNNR ‘Stone Sage’ en ‘Sulfur’ zal nu ook de ‘Onyx’ gaan releasen. De Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ zal uitkomen op woensdag 8 juni 2022 om 08.00 uur ’s ochtends. Verschillende shops bieden de nieuwe colorway aan, om het shoppen van een paartje gemakkelijker te maken volgt hieronder een overzicht.

adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ | HP8739

De adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ zal gaan releasen op woensdag 8 juni 2022. Het lijkt alsof de sneaker een zwarte kleur heeft gekregen, maar niets is minder waar, het is namelijk een donker grijze kleur. Volledig donkere Yeezy’s zijn altijd een grote hit, waardoor ook deze Foam RNNR een must-have is.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

De Foam RNNR staat bekend om zijn unieke design, wat te zien is aan de verschillende gaten op het bovenwerk die allemaal abstracte vormen hebben gekregen. Het silhouet is gemaakt van EVA-schuim en algae materialen. Dit maakt de sneaker niet alleen comfortabel maar ook duurzaam.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'
adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

De hiel heeft een verhoging gekregen waardoor de Foam RNNR je voet omarmd. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk aan te trekken doordat het geen veters bevat.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'
adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

De geruite binnenkant zorgt voor grip aan de binnenkant en de dynamische buitenzool zorgt voor grip aan de buitenkant. Ook is het adidas logo te zien op de buitenzool.

Where to cop?

De adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ zal uitkomen op woensdag 8 juni 2022 om 08.00 uur ’s ochtends. Vergeet dus niet om je wekker te zetten als je een paartje wilt scoren! De sneaker zal bij verschillende shops verkrijgbaar zijn. Klik op de afbeelding hieronder om doorverwezen te worden naar de website.

adidas
adidas
Calico Jack
Calico Jack

Raffles

De ‘Onyx’ zal ook via verschillende raffles te verkrijgen zijn. Een raffle is een loting waarbij je uitgeloot moet worden om de sneaker te kunnen kopen. De onderstaande raffles zijn al geopend, schrijf je daarom snel in om je kansen te vergroten. Wanneer je op de stores hieronder klikt zul je naar de raffle gaan.

BSTN
BSTN
SNS
SNS
Footshop
Footshop
End
END.
baskèts
baskèts
asphaltgold
Asphaltgold
43einhalb
43einhalb
footdistrict
Footdistrict
18montrose
18montrose
Sevenstore
Sevenstore

Marktplaatsen

Mocht je de release van de ‘Onyx’ gemist hebben, maak je dan vooral geen zorgen. Na de release zal de Foam RNNR bij verschillende marktplaatsen verkrijgbaar zijn. Klik op de resellers hieronder om naar de shop te gaan.

StockX
StockX
GOAT
GOAT
KLEKT
KLEKT
limited resell
Limited Resell
eBay
eBay

Where to cop: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ (Kids)

De adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ zal ook releasen in kindermaten. Deze zullen net als het volwassen paartje op 8 juni 2022 om 08.00 uur ’s ochtends droppen. De sneaker zullen verkrijgbaar zijn bij adidas, klik op de afbeelding hieronder om naar de website te gaan.

adidas
adidas

Where to cop: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ (Infants)

Om het overzicht af te sluiten zal de Yeezy Foam RNNR ook voor de aller kleinste onder ons te koop zijn. De ‘Onyx’ zal releasen in Infants sizes. Net als de rest zal ook deze releasen op 8 juni 2022 om stipt 08.00 uur. Klik op de shop hieronder om de release te bekijken.

adidas
adidas

Dit waren alle stores waar de adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ zal gaan uitkomen. De sneaker zal gaan releasen op 8 juni 2022 om 08.00 uur ’s ochtends. Klik op de buttons hieronder om een volledig overzicht te krijgen van de shops.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

HP8739 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR PS 'Onyx'

HP5347 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR TD 'Onyx'

HP5346 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders