Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering van The Pay Check met Kwills

13 juni 2022 20:00
Nieuwe aflevering van The Pay Check met Kwills

The Pay Check komt weer met een nieuwe aflevering. Op dinsdag 14 juni 2022 is aflevering vier van The Pay Check met Pay Kolmüs te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal. Dit keer is Kwills te gast, hij is een allround creative en heeft met merken als PUMA, KangaROOS en Asics gewerkt.

The Pay Check

In de YouTube serie ‘The Pay Check’ ontvangt Pay Kolmüs iedere aflevering gasten uit de sneaker scene en de culture eromheen. Met deze gasten praat Pay over sneakers, hiphop en alles daaromheen. De gasten komen uit allerlei verschillende hoeken. Zo waren Edson Sabajo, Neenah en DJ Sueside te gast in de voorgaande episodes.

The Pay Check
Foto’s Sneakerjagers

Pay Kolmüs (@payfresh) is van alle markten thuis. Met zo’n twintig jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft ze een groot netwerk opgebouwd. Als muziekjournalist en artist manager heeft ze met verschillende artiesten en brands gewerkt.

Zo heeft ze in haar carrière artiesten als Public Enemy, Nas, Ne-Yo en Ice Cube mogen interviewen. Ook heeft ze een eigen radioprogramma gehad en maakte ze als DJ mixtapes voor verschillende artiesten.

The Pay Check
The Pay Check

Met haar uitgebreide kennis van het muziekveld heeft ze verschillende posities verworven. Momenteel is ze lid van de raad van commissarissen van De Melkweg, een van de grootste hiphop podia in Amsterdam. Als artiest consultant helpt ze nieuwe creatieve talenten met het strategisch opbouwen van hun naam en werk.

Ze is mentor en docent bij Master The Mix Academy, The Foundation en ICMA en heeft daar bovenop ook nog een grote passie voor sneakers. Met name de Nike Air Max 1.

Kwills

In de vierde aflevering is Kwills (@kwillsofficial) te gast. Kwills is een creative designer en ontwerpt prints en graphics. Zijn tekentalent heeft hem al op veel plekken gebracht. Zo heeft hij samengewerkt met merken als PUMA, Asics, KangaROOS en Jägermeister. Ook heb je zijn werken op sneakerevents als Solemart en Sneakerness kunnen bezichtigen of in magazines als Sneaker Freaker en Sneakers Mag.

The Pay Check
The Pay Check

Daarnaast leidden zijn abstracte tekeningen naar samenwerkingen met sneakershops als AFEW, Calico Jack, 24/7 en Foot Patrol. In 2021 deed Kwills een project met KangaROOS en bracht de Tornschuhjette x Kwills x KangaROOS Ultralite uit. Het jaar daarvoor introduceerde Kwills de KangaROOS Coil R-2 ‘The Flying Dutchman’.

Kwills The Pay Check
Sketches Kwills

Ook brengt hijzelf producten aan de man, denk hierbij aan tees, skatedecks, schetsboeken, caps en nog veel meer. Ook zijn ‘Miffy Supreme’ graphic, met Nijntje in een Supreme Tee, was een geliefd design bij velen.

Recent heeft hij zijn tekeningen vertaald naar zijn werk als tattoo artist. Met zijn unieke stijl ontwerpt en tatoeëert hij de meest bijzondere tattoos. Zo kun je bij Kwills jouw favoriete sneaker laten tatoeëren.

Vierde aflevering

De vierde aflevering is op dinsdag 14 juni 2022 om 20:00 uur te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal. In de talkshow wordt er in een laid back sfeer gepraat, gediscussieerd en gelachen. Onderwerpen als sneakers en muziek komen voorbij.

The Pay Check

Houd onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven over de komende episodes van The Pay Check. Download de Sneakerjagers app en krijg push meldingen van jouw favoriete show of release.