Skip to content
Staff Picks

Blijf warm in de herfst met deze items van Freshcotton

7 oktober 2021 21:31
Blijf warm in de herfst met deze items van Freshcotton

Een nieuw seizoen vraagt om een upgrade in je kledingkast. Met de koude maanden vraagt jouw lichaam naar items die jouw lichaam warm houden, zowel binnen als buiten. Freshcotton heeft een hoop items die deze herfst van pas komen.


1. The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

We beginnen de lijst met herfst essentials bij Freshcotton met The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket. Deze puffer heeft een rijke geschiedenis en is vernoemd naar een berg in Nepal. De laatste jaren is dit silhouet niet uit het straatbeeld te missen. Zelfs grote rappers zoals Playboi Carti en Drake zijn fan van de Nuptse.

Deze jas kost bij Freshcotton €299,95.

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

2. Patagonia Classic Retro X Jacket

Deze Patagonia Classic Retro X Jacket is gemaakt met fleece. Het vest is donkerblauw met een zwarte borstzak. OP de borstzak staat het logo van Patagonia. Aan de ritsen en rondom de kraag zitten lichtere blauwe accenten.

De prijs van dit vest is €199,95.

freshcotton Patagonia Classic Retro X Jacket

3. Patagonia Classic Retro-X Vest

De herfst kent af en toe ook warmere dagen en dan komt een bodywarmer goed van pas. De Patagonia Classic Retro-X Vest is gemaakt van fleece. Deze bodywarmer heeft zakken aan de zijkanten en een zak op de borst.

Deze bodywarmer kost €149,95.

Patagonia Classic Retro-X Vest

4. Arte Koch Logo Sweater

Deze gebreide Arte Koch Logo Sweater is helemaal in het donkerblauw. Op de borst staat het logo van het Antwerpse streetwear merk in een speels lettertype. De fit van deze trui is niet oversized.

Deze sweater kost €139,95.

freshcotton Arte Koch Logo Sweater

5. Obey Love And Chaos Crew Fleece

De Obey Love And Chaos Crew Fleece trui is donkergrijs. Op de borst is een witte graphic met een hert en de tekst ‘Love & Chaos’ geborduurd. Op de linkermouw staat het Obey logo in het wit.

De prijs van deze crewneck is €84,95.

Obey Love And Chaos Crew Fleece

6. Stüssy Positive Vibrations Hoodie

Deze Stüssy Positive Vibrations Hoodie is simpel en speels tegelijkertijd. Op de voorkant staat alleen ‘Stüssy Designs’ op de borst, maar op de rug staat een grotere graphic in het roze.

Deze trui kost €119,95.

freshcotton Stüssy Positive Vibrations Hoodie
freshcotton Stüssy Positive Vibrations Hoodie

7. The New Originals Piano Polo Longsleeve

Deze The New Originals Piano Polo Longsleeve is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel. Het truitje is geribbeld met het logo van The New Originals geborduurd op de borst. Boven het logo loopt een illustratie van een piano over de schouder.

De prijs van deze longsleeve is €94,95.

The New Originals Piano Polo Longsleeve

8. Carhartt WIP Regular Cargo Pant

De Carhartt WIP Regular Cargo Pant komt in verschillende kleuren. Eén van deze kleuren is een zandkleur. Deze denim heeft een rechte pijp en extra zakken boven de knie. Op de knie zit dubbeldenim tegen slijtage.

Deze cargo broek kost €119,95.

freshcotton Carhartt WIP Regular Cargo Pant

9. Stüssy Basic Cuff Beanie

Een item dat niet te missen is tijdens de overgang tussen herfst en winter is een beanie. Bij Freshcotton is onder andere deze Stüssy Basic Cuff Beanie verkrijgbaar. Op de voorkant staat het Stüssy logo in het klein.

Deze muts kost €44,95.

Stüssy Basic Cuff Beanie

10. Obey Micro Beanie

We sluiten de lijst met herfst items bij Freshcotton af met de Obey Micro Beanie. Deze muts is wat kleiner en zit wat strakker om het hoofd. Op de voorkant staat een klein Obey logo.

De prijs van deze muts is €29,95.

freshcotton Obey Micro Beanie

Wil jij vaker nieuws lezen over de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en zorg ervoor dat je de Sneakerjagers app hebt gedownload.