Skip to content
Newsfeed

Bekijk de layering looks in het Freshcotton lookbook

13 oktober 2022 10:54
Bekijk de layering looks in het Freshcotton lookbook

Layering is key! Althans, bij Freshcotton dan. Met de koude winterdagen voor de deur is het weer tijd voor het eindeloos combineren van laagjes op laagjes. Niet alleen om jezelf warm te houden, maar ook om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Bij Freshcotton geven ze je alvast wat ‘layering’ inspiratie.

De term ‘layering’ is een term die voornamelijk in het herfst- en winterseizoen veel voorbij komt. Met deze style techniek combineer je zoveel laagjes met elkaar. Style bijvoorbeeld een shirt met een hoodie, een bodywarmer en een sjaal en je outfit is compleet.

Freshcotton Layering
Freshcotton
Freshcotton Layering

In het lookbook van Freshcotton geeft de shop je wat inspiratie over hoe jij het beste verschillende laagjes kunt combineren in jouw herfstoutfit. In de nieuwe herfstcollectie vind je items van merken als Daily Paper, Carhartt WIP, Levi’s, Arte Antwerp, Stüssy, The North Face en velen meer.

Klik op de knop hieronder om inspiratie op te doen bij Freshcotton en shop jouw volgende herfstoutfit. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de sale bij Freshcotton. Zo kunnen de kortingen hier oplopen tot wel 70%.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer nieuwsberichten zoals deze.