Skip to content
Newsfeed

Bekijk de eerste beelden van de Fear of God Athletics x adidas Runner ‘Grey’

31 augustus 2023 19:29
Bekijk de eerste beelden van de Fear of God Athletics x adidas Runner ‘Grey’

Al een ruime tijd hinten Fear of God en adidas naar hun langverwachte samenwerking. Nadat we eerder al de beelden toonden van alle tot dan toe onthulde sneakers, zijn er opnieuw beelden verschenen van een ander model dat deel zou kunnen uitmaken van de eerste collectie. Hier hebben we het over de Fear of God Athletics x adidas Runner ‘Grey’!

Deze runner uit de collectie van Fear of God Athletics, waarvan de naam nog niet bekend is, haalt zijn inspiratie uit de de Retropy E5. Hiermee neemt het de designelementen van silhouetten uit het archief over. Vervolgens is het vernieuwd om aan te sluiten bij de hedendaagse esthetiek.

Zo is het bovenwerk van de schoen uitgevoerd in grijs suède en ripstop nylon. Hierbij worden de iconische Three Stripes benadrukt. Het grijze bovenwerk wordt aangevuld door een extra hoge witte tussenzool met een opvallend gekarteld tractiepatroon. Verder zorgt de vetersluiting voor een nauwsluitende pasvorm. Het ontwerp wordt afgemaakt door de herkenbare ‘FEAR OF GOD’ tekst dat de hiel siert.

Je kunt de release van de Fear of God Athletics x adidas Runner verwachten tijdens de kerstperiode van 2023. Op dit moment zijn er nog geen verdere details over de lancering bekend. Blijf daarom op de hoogte via onze Instagrampagina en news feed voor aanvullende updates!

Fear of God Athletics x adidas Runner 'Grey'
Fear of God Athletics x adidas Runner 'Grey'
Fear of God Athletics x adidas Runner 'Grey' achterkant