Skip to content
Upcoming

De BAIT x Nike ‘Hidden Message Pack’ komt exclusief uit in Japan

21 augustus 2020 22:31
De BAIT x Nike ‘Hidden Message Pack’ komt exclusief uit in Japan

BAIT en Nike hebben de handen in een geslagen om het ‘Hidden Message Pack’ uit te brengen. In dit pack zitten de Nike Air Max 95, Air Force 1 en de Air Max 2090. Alle drie de sneakers hebben het kleurenschema gekregen van de Olympische Spelen in Tokio die helaas dit jaar is afgelast.

BAIT is een winkel die sneakers, kleding en luxe verzamelobjecten verkoopt. BAIT heeft winkels zitten in alle grote steden aan de westkust van Amerika. Het streven naar het verkopen van veel verschillende producten om zo af te stappen van het traditionele retailmodel. BAIT is sinds 2011 enorm gegroeid en heeft vele samenwerkingen gedaan met mooie merken.

BAIT x Nike ‘Hidden Message Pack’

De Nike Air max 95 doet ons erg denken aan de ‘Olympic’ colorway ui 2004, waar ook de zijpanelen waren verwijderd en een andere kleur lieten zien. De verborgen kleuren zijn goud, zilver en brons. Elk paartje heeft dus een andere kleur en dat weet je pas voordat je de panelen eraf scheurt. Voor de rest heeft de sneaker verschillende kleuren eyestays en zit hij op een witte mid- en outsole.

De Air Force 1 is ook weer terug te halen uit een release uit 2004. Hierbij is de voorvoet zilver, midfoot zwart en de hiel oranje met geel. Een zilveren Swoosh versiert het bovenwerk met blauwe sokliner.

De Air Max 2090 heeft ook een vrolijk bovenwerk met kleuren zoals rood, blauw, groen en geel. Een groot deel van de upper is zwart met een Bruine Swoosh onder het synthetische materiaal. De sneaker wordt afgerond door een witte met zwarte midsole.

Helaas komt het BAIT x Nike ‘Hidden Message Pack’ alleen uit in Japan. Gelukkig kan je de collectie later wel scoren op sites zoals StockX. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

BAIT Nike 'Hidden Message Pack'
BAIT Nike 'Hidden Message Pack'
BAIT Nike 'Hidden Message Pack'
BAIT Nike 'Hidden Message Pack'
BAIT Nike 'Hidden Message Pack'
Images by BAIT