Skip to content
Newsfeed

AURALEE geeft de New Balance 2002r twee make-overs

8 september 2022 20:31
AURALEE geeft de New Balance 2002r twee make-overs

In de afgelopen jaren hebben AURALEE en New Balance al verschillende New Balance silhouetten gecreëerd. Nu heeft het duo opnieuw de handen ineengeslagen en zullen er twee nieuwe colorways releasen van de momenteel zeer populaire 2002r.

Deze keer richt het duo zich op subtiele en ingetogen kleurstellingen. Enerzijds kunnen we een 2002r verwachten in een geel-beige versie en een vrij neutrale colorway. Het geel-beige silhouet is uitgevoerd in suède van hoge kwaliteit, terwijl de andere colorway uit leer is opgebouwd. De zolen zijn bijna identiek en beide sneakers hebben een vintage uitstraling.

Het bijzondere aan de kicks, is dat AURALEE het zonder de co-branding doet. In plaats daarvan zien we de gebruikelijke NB-branding op de tong en de hiel.

Beide kleurstellingen, de AURALEE x New Balance 2002R ‘White’ en de AURALEE x New Balance 2002R ‘Sand’ komen naar verwachting uit op 9 september 2022. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn bij New Balance en geselecteerde retailers. Klik op de knop om meer te weten te komen over de release.

Hieronder vind je de officiële foto’s van de AURALEE x New Balance 2002r. Neem ook een kijkje in onze releasekalender voor meer informatie!

Auralee x New Balance