Skip to content
Upcoming

Altijd uitverkochte New Balance 327 krijgt binnenkort twee nieuwe colorways

17 juni 2020 20:59
Altijd uitverkochte New Balance 327 krijgt binnenkort twee nieuwe colorways

De sneaker die de top bereikte van de ‘Best New Sneaker’ is natuurlijk de New Balance 327. Casablanca is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor het grote en vroege succes. Alle colorways die werden uitgebracht van het model waren binnen enkele minuten als het geen seconden zijn, uitverkocht. Dus na dit enorme succes, zou het geen verrassing moeten zijn dat de twee merken meer kleuropties in de maak hebben. Zo heeft het merk dus bekend gemaakt dat er nog twee colorways op de planning staan die we deze zomer nog kunnen verwachten. Lees dus snel verder voor alle informatie.

New Balance x Casablanca

Er zijn dus twee heerlijk nieuwe colorways bekend gemaakt. Beide zijn ze gebaseerd op wit licht. Voortbordurend op hun debuutdeo, zien we wit geperforeerd leer over het bovenwerk. Dit keer in contrast met respectievelijke neutrale en botten suede overlays. Het extra paar voegt extra warmte toe aan de esthetiek met cremekleurige nylon tongen, groene biezen op het extra grote ‘N’ motief die gevestigd is op de middenvoet. En een creme rubberen buitenzool met roze hint. Diezelfde nauwelijks roze pastel duikt op in de tussenzool van het tweede paar. Terwijl een rijker, meer traditionele babyroze de tongen raakt. Vanaf dat moment is het algehele uiterlijk relatief simpel. Met zijn schone witte en botten van grijs in contrast met het gitzwarte van het getrommelde lederen N logo en de rubberen buitenzolen. Beide sneakers worden geleverd met zwart borduursel aan de achterkant en tonglabels met co-branding.

Release info

De New Balance 327 belooft deze zomer te komen in twee verschillende colorways. Wanneer ze precies uit zullen komen is helaas nog niet vrijgegeven. Maar we kunnen beide sneakers deze maanden verwachten! Dan zullen ze bij New Balance en New Balance retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.