Skip to content
Upcoming

WIN! Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

24 december 2020 00:00
WIN! Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

We zijn alweer aangekomen bij de laatste dag van de Sneakerjagers Advent Calendar en we sluiten af met misschien wel één van de meest gehypte releases van 2020, de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’. De sneaker kwam eerst uit in Amerika en vorige week (19 december) in Europa. Veel winkels hadden raffles voor de sneaker en was het toch erg lastig om aan een paartje te komen. De prijzen op StockX lopen ook al op naar de €400 en zullen na verloop van tijd steeds meer gaan stijgen. Gelukkig kan jij deze mooie colorway op de Air Jordan 1 High winnen via onze Advent Calendar! Hoe? Mats en Tom leggen je het nog even haarfijn uit in de video hieronder.

De Air Jordan 1 High bestaat al sinds 1985 en was de eerste sneaker van Michael Jordan. De sneaker is ontworpen door Peter C. Moore. Een van de eerste colorways voor de Air Jordan 1 High was de ‘Bred’, die voor het eerst gezien was op de Nike Air Ship. Na 35 jaar is de Air Jordan 1 High nog steeds een van de beste sneaker silhouetten op de markt en zal deze tijdloze sneaker nog lang niet uit de mode gaan.

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ wordt vaak vergeleken me de Travis Scott, aangezien een deel van de sneaker hetzelfde materiaal en kleur heeft. De ‘Dark Mocha’ beschikt over de klassieke ‘Black Toe’ colorblocking. De mudguard en eyestays zijn gemaakt van zwart leer terwijl de midfoot een sail kleur heeft gekregen. Wat de sneaker zo populair maakt is het gebruik van bruin suède rondom de enkel en hak. Kijkend naar de zool, is er gebruik gemaakt van een witte midsole en zwarte outsole.

Sneakerjagers Advent Calendar

Wil jij weten hoe jij deze Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ kan winnen, klik dan HIER. Bekijk hieronder de afbeeldingen en bedankt voor het meedoen met de Sneakerjagers Advent Calendar.


 Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
 Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
Images by Sneakerjagers