Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe snakeskin colorways van de Nike Air Max 90

11 mei 2018 18:56
Twee nieuwe snakeskin colorways van de Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een echte klassieker en een must-have voor de echt sneakerliefhebbers. Inmiddels zijn er in de afgelopen jaren zoveel colorways uitgekomen van de Air Max 90. En nu zijn er twee nieuwe snakeskin colorways.

Nike’s klassieke, de Air Max 90, is nu grereleased in twee nieuwe premium snakeskin-colorways: een Sail en een felrood paar. Beide paren hebben slangenhuiddetails op de Swoosh, de mudguard en een genaaide suède tongpatch met Nike-branding. De sneaker heeft een nubuck-spatbord en een witte tussenzool die een vleugje contrast toevoegt aan de rode colorway terwijl het bij de Sail colorway juist zorgt voor een cleane look.

Bruine accenten zitten op het vetersysteem van het Sail paar, terwijl het rode paar Habanero Red veterdetails heeft en een tweekleurige rode en witte buitenzool biedt. Beide colorways van deze premium snakeskin Air Max 90 zijn nu verkrijgbaar bij Nike voor €150. Op zoek naar nog meer Air Max-nieuws? Bekijk onze Skepta x Nike Air Max 97/BW release info voor de langverwachte Skepta Air Max 97 / BW’s.


Nike Air Max 90 premium

Prijs: €150
Colorway: Sail
Stylecode: 700155-102
Storelist: klik hier >>


Nike Air Max 90 premium

Prijs: €150
Colorway: Univ Red/Black-Fuchsia Blast-Palest Purple
Stylecode: 700155-602
Storelist: klik hier >>