Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 11

31 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 11

Het nieuwe jaar goed beginnen met jouw holy grail? Dat kan! Via onze Sneakerjagers app hebben wij een ”12 Days of Christmas” actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine gaan verloten.

De holy grail die wij vandaag, 30 december, gaan verloten is de enige echte…. Nike Air Max 1 Parra.

Day 11 // Nike Air Max 1 Parra

Toen we de eerste beelden van de Nike Air Max 1 Parra verschenen was het voor velen liefde op het eerste gezicht. De populaire sneaker is in juli 2018 uitgekomen. Wij geven jullie vandaag een tweede kans om de Nike Air Max 1 Parra te winnen via onze app.

De sneaker is verdeeld in verschillende kleurvlakken en bevat stippen en strepenDe Nike Air Max 1 Parra beschikt over de kenmerkende huisstijl kleuren van Parra, namelijk roze, blauw en rood in combinatie met zwart, grijs en wit. De outsole is verdeeld in vier verschillende kleurvlakken en de Swoosh is blauw.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Nike Air Max 1 x Parra te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.  

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]