Skip to content

Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'

391333-01
70% upvoted
31 maart 2023 16:40

Release reminder: Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’

Release reminder: Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’

Op 1 april 2023 zal de Rhuigi x PUMA suede ‘B-boy’ gaan droppen. PUMA heeft voor de derde keer samengewerkt met Rhuigi Villaseñor, een fashion designer en creative director uit Amerika. De klassieke ‘American Beauty’ uit 1968 is onderdeel van een collectie die geïnspireerd is op de hiphop scene uit de jaren 70. Bekijk de ‘B-boy’ hieronder!

Het ontwerp heeft nog steeds de kenmerkende platte, dikke veters. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van hoogwaardig roze suède, een echte vrolijke lentekleur. De PUMA branding aan de zijkant wordt aangevuld met gouden details, terwijl het 3-strepen logo in een crèmekleur komt. De hiel en de zool hebben een ‘Pristine’ tint en in plaats van het traditionele logo staan de cijfers ’19’ en ’91’ op de achterkant van de schoen.

Wil je het paartje scoren? De Rhuigi x PUMA suede ‘B-boy’ wordt op 1 april 2023 om stipt 00:00 uur gereleased. Bekijk alle retailers, raffles en marktplaatsen via de button hieronder!

Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'

391333-01 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Rhuigi x Puma Suede 'B-boy'
Door: Mariëlle
Foto credits:PUMA
24 maart 2023 17:44

Rhuigi x PUMA presenteren de Suede ‘B-boy’

Rhuigi x PUMA presenteren de Suede ‘B-boy’

PUMA lanceert zijn derde collectie in 2023 met ontwerpen van Rhuigi Villaseñor. De nieuwe collectie viert de op hiphop geïnspireerde ontwerpen uit de jaren 70 met enkele pieces. Naast de herinterpretatie van het T7 trainingsjack en een capsule collection, dropt PUMA een zeer speciale versie van de PUMA Suede gebaseerd op het silhouet ontworpen door Walt Frazier. Met het nieuwe ontwerp van Rhuigi Villaseñor krijgen we de ‘American Beauty’ klassieker uit 1968 in een vrolijke lentekleur. De: Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’!

Het model heeft nog steeds de typische platte, dikke veters en is gemaakt van hoogwaardig roze suède. De PUMA branding op de zijkant vult de look aan met gouden details. Het 3-stripes logo is te zien in een crème kleur. De hiel en de zool komen in een ‘Pristine’ tint. In plaats van het traditionele merk staan de nummers ’19’ en ’91’ op de achterkant van de schoen.

De Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’ zal in april 2023 verkrijgbaar zijn op PUMA.com en bij geselecteerde retailers. Naast de sneaker komt er ook een brede kledingcollectie uit. Hieronder zie je de eerste beelden van de collectie. Met de Sneakerjagers release kalender zorg je ervoor dat je de drop niet mist en op de hoogte blijft zodra meer nieuwe info beschikbaar is.

Door: Philine
Tags:#Puma
Foto credits:PUMA

Productdetails

Stylecode391333-01
MerkPuma
ModelPuma Suede
ColorwayAmerican Beauty/Pristine
KleurRoze
DoelgroepMannen
Releasedatum01-04-2023
Beoordeling7 / 10 (110 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Na uitgebreid succes met zijn eigen label Rhude en verschillende samenwerkingen in de mode-industrie, werkt ontwerper Rhuigi Villaseñor samen met Puma voor de Rhuigi x Puma Suede 'B-Boy'.

Met inspiratie uit de breakdance scene van de jaren 80, is het Suede silhouet voorzien van een 'American Beauty' leren basis. Het lenteklare model is voorzien van een lichtbeige 'Foamstrip' logo in 'Pristine' toon. Dezelfde rustgevende beige tint is gebruikt voor de kleur van de veters, de binnenvoering en het hiellipje, wat eenheid geeft aan het ontwerp. Op de zijkant van het bovenwerk is het 'Puma'-logo in metallic goud uitgevoerd, passend bij de tekst op het hielvlak, '19' en '91'. Het groene tonglabel maakt het kleurenschema compleet. De rubberen zool in 'Sail' maakt het ontwerp van het Suede-model compleet en draagt het bij aan het aangename aspect van het silhouet. 
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date