Skip to content

Puma Suede XL 'Future Pink'
397648-11
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Suede XL Hairy 'Club Navy'Puma Suede XL 'Grape Mist'Puma Suede XL 'Whisp Of Pink'Playstation x Puma Suede 'Glacial Grey'One Piece x Puma Suede 'Blackbeard'One Piece x Puma Suede 'Shanks'

Productdetails

Stylecode397648-11
MerkPuma
ModelPuma Suede
ColorwayFuture Pink/Warm White
Kleurpink
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-01-2024
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd19 januari 2024 15:37
Bijgewerkt20 april 2024 05:29
De PUMA Suede XL 'Future Pink' (397648-11) is een stijlvolle en veelzijdige sneaker die het klassieke Suede silhouet naadloos laat samensmelten met een gewaagde roze colorway. Het ontwerp heeft een zacht en soepel suède bovenwerk in een delicate tint roze, aangevuld met subtiele witte en lichtbruine accenten. De grove plateauzool voegt een vleugje hoogte en persoonlijkheid toe, waardoor deze sneakers perfect zijn om elke dag te dragen of om je outfit extra kleur te geven.

Een van de meest opvallende dingen aan deze sneakers is hun verbluffende colorway, die de tinten Future Pink en Warm White combineert voor een opvallend visueel contrast. De delicate roze tint is perfect om een vleugje vrouwelijkheid toe te voegen, terwijl de witte accenten zorgen voor een frisse en cleane look. Ondertussen voegen de lichtbruine details diepte en textuur toe, waardoor de sneakers vanuit elke hoek visueel aantrekkelijk zijn.

Afgezien van het uiterlijk heeft de PUMA Suede XL 'Future Pink' ook verschillende kenmerken die hem een geweldige keuze maken voor casual en streetwear. Daarnaast zijn de sneakers voorzien van een OrthoLite inlegzool die demping en vochtafvoerende eigenschappen biedt, zodat je voeten de hele dag droog en fris blijven. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip en tractie, waardoor hij ideaal is voor het lopen op verschillende ondergronden.
Puma Suede XL 'Future Pink' 397648-11
1
jan.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download